Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 1-0 Γιώργος Δώνης:" θα πρέπει να φέρουμε 1-2 μεγάλα ονόματα τον Γενάρη"



Γιώργος Δώνης: Για το πλάνο των μεταγραφών: "Το σημαντικό είναι πως θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το πλάνο για να είμαστε πολύ δυνατοί. Εγινε κουβέντα για το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας.Περισσότερο δίνεται βαρύτητα από τον ιδιοκτήτη στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και του καλοκαιριού. Δεν έχουμε βρει αυτή την στιγμή καλούς ελεύθερους παίκτες, αλλά θα πρέπει να φέρουμε 1-2 μεγάλα ονόματα τον Γενάρη και είμαστε προσηλωμένοι εκεί. Εχω ερωτηθεί για το που μπορούμε να φτάσουμε με αυτό το ρόστερ. Από την στιγμή που όλοι έχουμε την ίδια άποψη θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Για το ματς: Προσπαθήσαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, δεν μπορώ να πω ότι
ήμασταν πλήρεις, περιμένουμε τους παίκτες, που ήταν τραυματίες», ενώ για τον Βιβιάν, που τραυματίστηκε χθες και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση, είπε ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού

Π.Α.Ο.Κ.: Χακόμπο (68' Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γεωργιάδης (46' Δεληγιαννίδης), Ρομπέρ (69' Δεμιρτζόγλου), Λίνο, Φωτάκης (55' Κίτσιου), Λόρενς (78' Παπαδόπουλος), Κάτσε (88' Κιόσε), Ιντζίδης, Γιάννου (69' Πόποβιτς)


Ακόμα ένα νιόπαντρο ζευγάρι αμέσως μετά το γάμο του θέλησε να βρεθεί για να γιορτάσει την πιο ευτυχισμένη του στιγμή στο γήπεδο της Τούμπας. Στο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραικο οι νεόνυμφοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αφού φωτογραφήθηκαν δε παρέλειψαν να τραγουδήσουν συνθήματα της αμάδας  και να χτυπήσουν και το τύμπανο στο κέντρο του γηπέδου.