Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-Αρης 4-1 με συντήρηση δυνάμεων και ρεσιτάλ μαλακίας για μια ακόμη φορά από τον Κάκο



ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ...

Το ντόρτι ΕΔΩ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΔΩΝΗ - ΠΑΙΚΤΩΝ -  ΦΩΤΟ

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ:"Θα ήθελα να πως ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στα παιδιά, μου έκαναν ένα μεγάλο δώρο σήμερα. Αντιλαμβάνομαι πως έκαναν μεγαλύτερη προσπάθεια επειδή είχα πει πως θα ήμουν σήμερα στο γήπεδο. Πριν λίγες μέρες είχα συνάντηση με τα παιδιά στο αθλητικό μας κέντρο. Για εμένα σήμερα είναι ευτυχισμένη μέρα, ήμουν στο γήπεδο για πρώτη φορά με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ομάδας και γι αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και κάποια μικρά προβληματάκια να τα ξεχάσουμε".
Για τα συναισθήματα του από το παιχνίδι: Τα συναισθήματα μου είναι διπλά. Σκέφτηκα πως έχω πάρα πολλά δικαιώματα, εκτός από ένα, να απογοητεύσω τους φιλάθλους. Με όλη την ομάδα θα σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε παιχνίδι, όπως το σημερινό, που είχαμε πλήρης υπεροχή. Με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, στα οποία προκλήθηκαν κάποια επεισόδια που ίσως κάποιοι φιλάθλοι μας να
αισθάνθηκαν άσχημα. Θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα, για το πολύ καλό παιχνίδι και το πολύ καλό αποτέλεσμα. Ολες οι νίκες είναι μπροστά μας.
Αν του άρεσε η ατμόσφαιρα και πως αισθανόταν που τα βλέμματα όλων στα επίσημα ήταν στραμμένα πάνω του: Είναι πάρα πολύ ωραία όταν σε ανεβάζουν πάνω, αλλά όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο δύσκολο είναι όταν πέφτεις. Γι αυτό εγώ θα είμαι προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Θέλω να είμαι προσγειωμένος και να κάνουμε το καλύτερο.
Για τους στόχους του και τα όνειρα του για τον ΠΑΟΚ: Ονειρεύομαι τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και σκέφτομαι καλά παιχνίδια της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αν θα βρίσκεται περισσότερες φορές πλέον στη Θεσσαλονίκη: Φυσικά και θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη περισσότερες φορές. Αυτό που είδα σήμερα στο γήπεδο με κάνει να αισθάνομαι πως πρέπει να βρίσκομαι περισσότερες φορές εδώ. Θα έρχομαι πιο συχνά.
Αν σημαίνει κάτι για τον ίδιο το έντονο ποντιακό στοιχείο που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: Πάρα πολλά συναισθήματα συνδέονται με αυτό το λόγο. Με μία λέξη είναι πολύ δύσκολο να σας το μεταφέρω, αλλά θα ήθελα να πω ότι όλοι οι Ελληνες πρέπει να αντιλαμβάνονται πως ο ποντιακός ελληνισμός είναι το μέλλον της χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ: "Είναι πάντα ιδιαίτερα τα ματς με τον Άρη. Δεν είναι τόσο παιχνίδια συγκέντρωσης αλλά με πάθος και ενθουσιασμό. Περισσότερο σκεφτόμασταν τι θα κάνουμε παρά την άμυνά μας. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και πολλά γκολ αλλά στο β μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Στο ημίχρονο τους έβαλα αρκετά τις φωνές για να σκεφτούμε και λίγο αμυντικά για να υπάρχει ισορροπία. Γενικώς είμαστε ικανοποιημένοι. Χάσαμε τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές όμως".
Τι έγινε με τον Κάκο; Γιατί αργήσατε να βγείτε στη συνέντευξη τύπου ; Τι του είπατε;"Υπήρχε μια φραστική επίθεση από εμένα. Δοθήκαν εξηγήσεις και λύθηκε πιστεύω το θέμα. Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο να μπαίνει ένα τέλος. Αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς, γιατί πέσαμε στην παγίδα. Όταν έχεις τέτοιο σκορ πρέπει να αποφεύγεις οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Δε έχουμε πολυτέλεια να χάσουμε παίκτες. Την αποκλειστική ευθύνη την έχουμε εμείς και ως τεχνικό τιμ.
Δεν έχει κλείσει ακόμα το φύλλο αγώνα, δεν καθυστέρησα γι' αυτό".
Για την παρουσία της ομάδας;"Έχω πει και παλιότερα ότι έχουμε λίγο την πολυτέλεια του χρόνου. Έχουμε αρκετές μέρες κενό κάθε φορά και δουλεύουμε κάποια πράγματα καλύτερα για πολλές ώρες.
Μπορώ να πω πως κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική όψη. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και σε φάση αναμονής αλλά και επίθεσης. Σήμερα ήμασταν καλοί μπροστά μα πίσω ήμασταν πολύ κακοί".
Για τις αποβολές;"Νομίζω πως δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χάσουμε παίκτες για τα επόμενα ματς.Υπάρχει η αμφιβολία για το αν πρέπει να τα βάλω με τους παίκτες ή όχι, που φέρθηκαν χαζά".
Αλλάζουν οι στόχοι μετά τις πέντε αγωνιστικές;"Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Είναι υποτιμητικό να σκεφτόμαστε ότι πάμε για τη δεύτερη θέση. Είναι λάθος νοοτροπία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα. Ποτέ όμως δεν θα ακούσουν οι παίκτες μου οτι πάμε για δεύτερη θέση. Αυτό που θα ακούσουν είναι η τάση για συνεχή βελτίωση. Όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Αν είμαστε φαβορί για δεύτερη θέση το θεωρώ υποτιμητικό".
Για την παρουσία Ιβάν;"Πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερη η παρουσία του Σαββίδη και στα αποδυτήρια όπου έκανε πολύ σημαντική ομιλία. Οτιδήποτε γίνεται στην ομάδα, το έχουμε ως στήριγμα για να φτιάξουμε δυνατή ομάδα".
Τι ακριβώς εννοούσατε για τη δεύτερη θέση; "Θα επαναλάβω πως δεν μπορεί να είναι στόχος η δεύτερη θέση. Ο ΟΣΦΠ είναι χειρότερος σε σχέση με άλλα χρόνια. Ατρόμητος και Αστέρας, Λεβαδειακός και Ξάνθη θα διεκδικήσουμε θέσεις για play off.Το ξαναλέω. Βασικός στόχος μας είναι η αναδημιουργία της ομάδας σε συγκεκριμένο πλάνο. Υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις. Δε μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να λέμε ότι χτίζουμε ομάδα για δεύτερη θέση. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει ο στόχος της δεύτερης θέσης. Στοχεύουμε στη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι η καλύτερη της ομάδας".
Για το ματς με τον ΟΦΗ; "Πάμε για νίκη στο επόμενο ματς ανεξαρτήτως διαθέσιμων παικτών".

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Για το παιχνίδι με τον Άρη: "Πιστεύω ότι αυτό που μέτρησε είναι ότι ήμασταν αποφασισμένοι. Παίξαμε με πάθος, δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλό μας και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".
Για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε: "Το έχω δηλώσει και άλλη φορά σε άλλο γκολ. Ποτέ δεν σκέφτομαι. Αυτό αποφάσισα, εκτέλεσα και μπήκε".
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πετύχει τίποτα σημαντικό. Θέλουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει, ψηλά. Θα καταφέρουμε κάτι πολύ μεγάλο για το σύλλογο".
Για το περιστατικό με το σχόλιο στο twitter: "Δεν με πείραξε καθόλου το περιστατικό. Το ήθος μου το δείχνω μέσα στο γήπεδο, καθημερινά. Έγραψα ένα σχόλιο το οποίο κάποιοι ερμήνευσαν διαφορετικά".

Liam Lawrence: "Τελειώσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγηθήκαμε με 4-1, αλλά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τουλάχιστον με 6-1.Γενικά όμως ήμασταν εκπληκτικοί απόψε. Το ότι πετύχαμε γρήγορο γκολ, βοήθησε σημαντικά στη ροή του αγώνα"
Για την αποβολή του: "Προηγήθηκαν πολλά μαρκαρίσματα κυρίως πάνω σε μένα, τα οποία ήταν πολύ πιο σκληρά. Στο τέλος, αυτό το παιδί προσπαθούσε να προκαλέσει πρόβλημα και μετά από το επίμαχο μαρκάρισμα πήγα προς τη πλευρά του. Δεν πρόλαβα καν να τον χτυπήσω κι αυτός έπεσε. Ωστόσο, έπρεπε να ήμουν πιο συγκεντρωμένος".
Για το ποιο κατά τη γνώμη του ήταν το καλύτερο γκολ της βραδιάς, το δικό του ή του Αθανασιάδη απάντησε: "Εσείς θα αποφασίσετε".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει να εκτεθώ με αυτόν τον τρόπο εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες θα πρέπει να είναι χαρούμενοι σήμερα, αλλά δεν θα πω το ίδιο. Με την αποβολή μου εκτέθηκα στον κόσμο και την ομάδα μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Υπήρξαν κάποιες διαφορές από την αρχή. Όλοι διαμαρτύρονταν, έπεφταν με τη μία κάτω, έβριζαν και με... ανάγκασαν να εκτεθώ και να πω πολλά άσχημα πράγματα». 
Για τον αγώνα: «Μπήκαμε από την αρχή δυναμικά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και να κλειστούν στο δικό τους μισό και να πετύχουμε κι άλλο γκολ». 
Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ: «Μας δίνει ώθηση το γεγονός πως έχουμε κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας και να μην χάνουμε βαθμούς». 
Για τα κενά που παρατηρήθηκαν στα στημένα: «Έχουμε κάποιο πρόβλημα στα στημένα. Ελπίζω να το διορθώσουμε γιατί δεν γίνεται να καρδιοχτυπούμε σε κάθε στημένη φάση τη στιγμή που στη ροή δεν έχουμε απειληθεί». 
Για το αν αποτέλεσε κίνητρο η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Η παρουσία του κ. Σαββίδη αλλά και του κόσμου του ΠΑΟΚ και των παικτών που ήταν στον πάγκο μας δίνουν ώθηση και αυτοπεποίθηση».

ΜΠΟΓΚΑΝΙ ΚΟΥΜΑΛΟ: «Είναι μία φανταστική νίκη και χαιρόμαστε που δώσαμε χαρά στον κόσμο. Η ομάδα έχει πνεύμα νικητή και το δείχνει». 
Για το σημείο κλειδί: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κάνει τις ευκαιρίες της γκολ. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο από το σημερινό ματς». 
Για τις αποβολές: «Οι αντιδράσεις ήταν πολύ άσχημες, ειδικά όταν το σκορ ήταν στο 4-1» 
Για τη δική του παρουσία: «Σε κάθε αγώνα έχω κίνητρο για να προσπαθώ ώστε να γίνομαι καλύτερος». 
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Έχω παίξει μουντιάλ με τη Νότιο Αφρική, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει».

ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΤΟ: «Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για μία τέτοια νίκη όπως η σημερινή. Στο δεύτερο μέρος κάναμε συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του επόμενου ματς». 
Για την ένταση στο φινάλε: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά έχασαν τον έλεγχο και αυτό είναι κρίμα διότι αυτές οι νίκες είναι γιορτές». 
Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια: «Είναι πολύ καλό που ήρθε ο μεγαλομέτοχος στα αποδυτήρια. Αυτό μας χαροποιεί γιατί δείχνει ότι είμαστε ενωμένοι, όπως είμαστε ενωμένοι και με τους οπαδούς μας. Ο κ. Σαββίδης ήρθε να συγχαρεί και αυτό μας έδωσε χαρά»
SEX ΚΑΙ ΒΙΑ...