Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Θ4:"Ο αγώνας συνεχίζεται... και θα συνεχίζεται όσο υπάρχει ΠΑΟΚ, δηλαδή για πάντα"Κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 4 για τον αγώνα της Πέμπτης και τον αποκλεισμό μας σπο την Ραπίντ
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε χθες με το βαρύ 3-0 από τη Ραπίντ στην Αυστρία, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να τριτώσει τις συνεχόμενες συμμετοχές του στους ομίλους του Europa League. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε, όπως είναι άλλωστε λογικό, πικρία στους οπαδούς της ομάδας που είχαν συνηθίσει στις επιτυχίες, τις νίκες απέναντι σε αντιπάλους-θηρία και τις μεγαλειώδεις πορείες με τους αποκλεισμούς να
έρχονται την άνοιξη (και αυτές λόγω ατυχίας). Το συναίσθημα της πικρίας που νιώθουμε από χθες όλοι μας είναι λογικό και επόμενο, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ο ΠΑΟΚτσης λόγω φύσης και ιδιοσυγκρασίας, δεν ανέχεται με τίποτα την ήττα. Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι την πλήρη απαξίωση, το κράξιμο και την μαύρη απογοήτευση υπάρχει τεράστια απόσταση. Τέτοια αντιμετώπιση δεν αξίζουν ούτε οι παίκτες, ούτε ο σύλλογος και φυσικά ούτε εμείς οι ίδιοι σαν κόσμος του ΠΑΟΚ.

Πριν καταφύγουμε στη στείρα κριτική και στο ανέξοδο "κράξιμο", πρέπει να γυρίσουμε στο πρόσφατο παρελθόν και να δούμε πως ξεκίνησε αυτή η ομάδα το 2007. Χωρίς παίκτες (με σχεδιασμό της τελευταίας στιγμής), με χρέη που απειλούσαν μέχρι και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, με χίλια δυο προβλήματα. Αλλά κυρίως, με διάθεση από όλους μας να φτάσουμε την ομάδα ψηλά, εκεί που της αξίζει. Η ομάδα στην παρούσα φάση βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά σίγουρα σε καλύτερη θέση από εκείνη που βρίσκονταν το '07 και αυτό για το λόγο ότι υπάρχει η πολύτιμη παρακαταθήκη των τελευταίων χρόνων. Παροτρύνουμε λοιπόν όσους σήμερα δηλώνουν απελπισμένοι, αηδιασμένοι (και πολλά άλλα σε -μένοι) να μην επαναλαμβάνουν απλά που και που το ρητό που έχει tattoo ο Πάμπλο Γκαρσία στο σώμα του, αλλά να το κάνουν βίωμά τους. Για τον εαυτό τους, αλλά κυρίως για τον ΠΑΟΚ μας. Αυτό φυσικά ισχύει και για τους παίκτες μας, που πρέπει να μάθουν από τα χθεσινά τους λάθη αλλά να ξεχάσουν γρήγορα τον αποκλεισμό γιατί μια χρονιά δεν τελειώνει, αλλά αρχίζει το Σεπτέμβριο.

Η ομάδα έχει και θα έχει τη στήριξή μας, γιατί την αφοσίωσή του ο ΠΑΟΚτσης την μετράει στα δύσκολα. Μπορεί να χάθηκε η μάχη της Ευρώπης για φέτος, αλλά το Πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να του γυρίσουμε την πλάτη!
Ο αγώνας συνεχίζεται... και θα συνεχίζεται όσο υπάρχει ΠΑΟΚ, δηλαδή για πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26