Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελευσινιακος-ΠΑΟΚ 48-72 με άμυνα για σεμινάριο Σούλης Μαρκόπουλος:"Δεν περιμέναμε μία τόσο εύκολη επικράτηση.."



Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Τσαϊρέλης 13, ΜακΓκραθ 17 (3), Κασελάκης 7(1), Καλλές 2, Χαραλαμπίδης 4, Δέδας 6 (2), Παπαδόπουλος 6, Χάτσερ 9 (3), Μαργαρίτης 2, Θεοδωράκος 4, Αμπάρας 2.
Τα δεκάλεπτα: 11-22, 24-48, 32-58, 48-72.
Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου παίζοντας άμυνα για σεμινάριο και έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους τους παίκτες της δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανελευσινιακό, του οποίου και επικράτησε εκτός έδρας με 72-48.

Ο "Δικέφαλος" μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού (11-22,10΄) και φρόντισε στη συνέχεια της αναμέτρησης να
μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Ο Ντόνι ΜακΓκράθ φόρτωσε με 17 πόντους το καλάθι του  Πανελευσινιακού και ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ κανονικά το παρών έδωσε ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος ήταν αμφίβολος.


Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και το κατέδειξε με την παρουσία του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έτσι, ο δείκτης της διαφοράς μεγάλωνε λεπτό με το λεπτό με το νταμπλ σκορ (24-48) του ημιχρόνου να αποτελεί ενδεικτικό της εικόνας του παιχνιδιού.

Η επανάληψη είχε μετατραπεί σε… αναγκαίο κακό και για τις δύο ομάδες αφού οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα αδυνατούσαν να κάνουν το παραμικρό. Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε την επίδειξη δύναμης, με το τελικό 72-48 να δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, εν αντιθέσει με τους "σταχυοφόρους", οι οποίοι καλούνται να βελτιωθούν σημαντικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Ραϊβιο 13 (1), Δεληγιάννης 1, Μαγγουνής 2, Αβραμίδης 2, Νίκου 2, Παπανικολόπουλος 2, Κυριακόπουλος 6 (1), Τσιάκος 5, Καμπ 12, Παπανικολάου 3 (1).

Σούλης Μαρκόπουλος: «Δεν περιμέναμε μία τόσο εύκολη επικράτηση. Είμαστε πολύ νωρίς στην σεζόν και όλα είναι πιθανά γιατί οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Για εμάς αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας στην σεζόν, ένας αγώνας που αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι  παιχνίδι με το παιχνίδι να είμαστε βελτιωμένοι. Από εκεί και πέρα μας λείπει η διάρκεια στην απόδοσή μας και αυτό είναι λογικό. Φάνηκε ότι ενώ κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο,  στην επανάληψη δεν πήγαμε τόσο  καλά. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια βλέπουμε τα λάθη μας και τα διορθώνουμε. Φυσικα κάθε νίκη είναι σημαντική. Πάμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι με στόχο το καλύτερο»


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Β’ ΦΑΣΗ
1η Αγωνιστική
Απόλλων Πατρών – Ηλυσιακός 87-74
Φιλαθλητικός – Άρης 70-83
Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ 48-72
ΚΑΟΔ – Ίκαρος Καλλιθέας  96-73

ΑΥΡΙΟ
Βαρδινογιάννειο, 17.00: ΟΦΗ – Περιστέρι (Μάνος, Καλδίρης, Μπίκας)
Ν. Κηφισιάς, 17.00: ΑΕ Ν. Κηφισιάς – Αρκαδικός (Διαμαντής, Παναγιώτου, Σαλαβός)
ΔΑΚ Σερρών, 17.00: Ίκαροι Σερρών – Λαύριο (Γκούμας, Πουρσανίδης Γ., Σιμητόπουλος)

2η αγωνιστική (22/9)Τρίκαλα – ΠΑΟΚ
Ν.Κηφισιά/Αρκαδικός – Απόλλων Π.
Άρης – ΟΦΗ/Περιστέρι
Ίκαροι Σερ./Λαύριο – ΚΑΟΔ