Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγκαίο κακό το δίχτυ στην "4"



Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση στο γήπεδο της Τούμπας του προστατευτικού πλέγματος, που καλύπτει το σύνολο της θύρας 4 και ένα πολύ μικρό κομμάτι από τις θύρες 3 και 5.
Το προστατευτικό πλέγμα έχει δώδεκα μέτρα ύψους, ενώ η απόστασή του από τα κάγκελα της θύρας 4 προσδιορίζεται στα δύο μέτρα.
Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι το δίχτυ είναι βραδύκαυστο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν πάρει φωτιά από τη ρίψη ενός πυρσού, θα καεί μόνο στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια η φωτιά θα σβήσει μόνη της, δίχως να υπάρχει ο κίνδυνος διάδοσής της.
Μπαίνοντας κανείς στο γήπεδο της Τούμπας από τη θύρα 1, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει τοποθετηθεί κάποιο προστατευτικό δίχτυ στη θύρα 4, παρά το γεγονός ότι είναι χρώματος μαύρου.Το πλέγμα γίνεται ορατό μόνο αν πλησιάσει κάποιος προς τη συγκεκριμένη θύρα.
Γεγονός ότι για το συγκεκριμένο έργο λήφθηκε υπόψη να μην περιορίζεται κατ’ ελάχιστο η ορατότητα των οπαδών. Άλλωστε, απώτερος σκοπός δεν είναι φυσικά η …τιμωρία τους, αλλά τα όποια αντικείμενα πετάγονται να σταματούν στο δίχτυ και να μην φθάνουν πέριξ του αγωνιστικού χώρου.ΠΗΓΗ: sport103.gr