Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κοστίν Λάζαρ:"Με τον Αρη Μόνο η νίκη υπάρχει για μας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα" - "Μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ατρομήτου θα κριθεί το πρωτάθλημα"



Ο Ρουμάνος αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ μίλησε στον Sport 103 fm για την ως τώρα παρουσία της ομάδας του, για τους στόχους της και για τη δική του παρουσία.

Για το αν άλλαξε η νίκη στην Ξάνθη την ψυχολογία μέσα στην ομάδα: Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, ήταν κάτι που είχαμε ανάγκη. Μας βοήθησε κι εμάς, όπως και τον κόσμο. 
Πως ήρθε το 0-3 κι αν το περίμενε: Δεν το περίμενα αυτό το σκορ, εκτός έδρας, σε μια δύσκολη έδρα. Παίξαμε πολύ πειθαρχημένα, για την ομάδα,
τη φανέλα και έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, απλά κάποιες φορές, δε σε πάει το ματς. 
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Μια ομάδα δε γίνεται να παίζει καλά συνέχεια. Ο Ατρόμητος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε και νέα παιδία που προσαρμόζονται ακόμα. 
Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας και το κατά πόσο επηρεάζουν οι πολλοί νέοι παίκτες: Χάνουμε σε ομοιογένεια , από τα αρκετά νέα παιδιά, έχουν φύγει και κάποιοι παλιοί. Είναι λογικό να έχουμε μεταπτώσεις, γιατί προσπαθούμε ακόμα μέσα στα παιχνίδια να βρεθούμε. 
Για το αν θα αυξηθεί στη συνέχεια ο βαθμός ομοιογένειας: Σίγουρα. Σιγά σιγά θα βρίσκουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και αυτό που θα παρουσιάζουμε θα είναι καλύτερο. Και ο προπονητής είναι νέος εξάλλου. Χρειάζεται χρόνος. Είναι και η νέα φιλοσοφία που έχει ο προπονητής. 
Για τη φιλοσοφία του Δώνη και κατά πόσο διαφέρει από την περσινή: Κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία και δε γίνεται να κάνουμε σύγκριση. Χρειάζεται χρόνος και για τον προπονητή και από μας για να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πέρσι κάναμε μια καλούτσικη χρονιά, φέτος ελπίζω να κάνουμε μια καλύτερη. 
Που οφείλεται ο αποκλεισμός από τη Ραπίντ στο Γιουρόπα: Είμαστε όπως είπα μια νέα ομάδα, με καινούργιους παίκτες ήταν δύσκολο τόσο γρήγορα να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. 
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη: Μόνο η νίκη υπάρχει για μας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε κούραση, θα έχουμε τον ενθουσιασμό της κερκίδας, κάτι που θα βοηθήσει και τα νέα παιδιά. 
Πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος: Αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ που είναι σε δύσκολη κατάσταση, μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ατρομήτου εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα. 
Για τα ελληνικά του: Μιλάω λίγο. Μόνο τις βασικές λέξεις της καθημερινότητας έχω μάθει.