Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κώστας Σταφυλίδης:"αν παίξουμε με τον Ατρόμητο σαν ΠΑΟΚ δε θα έχουμε πρόβλημα"



Ο Κώστας Σταφυλίδης στο novasports: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, εντάξει πιστεύω ότι αυτή η ομάδα ήταν στα μέτρα μας, μπορούσαμε να την κερδίσουμε. Σαφώς . βασικά δεν ήταν στα μέτρα μας, είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Εντάξει . ποδόσφαιρο παίζουμε, μπορεί να μην μπεις καλά, ο παράγοντας τύχη να μην είναι μαζί σου. Χάσαμε, κοιτάμε μπροστά, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να τα ξεπερνάει γρήγορα αυτά και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο»
Λένε πως από κάθε τι αρνητικό μπορεί να προκύψει κάτι θετικό. Ισχύει και σ' αυτήν
την περίπτωση; «Δεν υπάρχει θετικό στοιχείο από εκείνο το βράδυ γιατί η ομάδα έμεινε έξω, όπως είπαμε - όχι μόνον εγώ αλλά και ο Δημήτρης (σ.σ. ο Πέλκας) - δεν μπήκε καλά η ομάδα. Το μόνο καλό πιστεύω είναι πως παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές κι έτσι πρέπει να συνεχίσει γιατί όπως έχω πει και παλιότερα αυτοί ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ και μπαίνουν στο γήπεδο, εκτός του ότι είναι παίκτες της ομάδας αγαπάνε και την ομάδα»
Τι έχασε ο ΠΑΟΚ κι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να λογιστεί ως κέρδος; «Σαφώς χάνουμε κάποια λεφτά, η ομάδα αλλά κι εμείς. Πιστεύω όμως πως αν συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερα πράγματα, να πάμε σε πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά πιστεύω ότι από την άλλη χάνουν μερικοί νεαροί ποδοσφαιριστές την ευκαιρία για περισσότερες συμμετοχές σ' ευρωπαϊκό επίπεδο»
Μετά τον Πανθρακικό σειρά παίρνει ο Ατρόμητος. Οπως και ο ΠΑΟΚ έτσι κι η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς προέρχεται από ευρωπαϊκό - εκτός έδρας - αγώνα έχοντας την ίδια μοίρα με τον «Δικέφαλο».«Εντάξει, ο Ατρόμητος - όπως είδαμε και πέρυσι - είναι μια πολύ δυνατή ομάδα,  'δουλεμένη'. Πιστεύω αν μπούμε εμείς όπως πρέπει, με ψυχή, δυνατά να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς σαν ΠΑΟΚ, να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ, πιστεύω δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.