Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Σανθ Χακόμπο:" στόχος μου να να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ"Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σανθ Χακόμπο έδωσε την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη στο «Αθλητικό Metropolis» και είπε:
Για το αν γνωρίζει ελληνικά και για την προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη: «Ξέρω μερικές λέξεις για να συνεννοούμαι, αλλά γενικότερα δεν ξέρω ελληνικά. Αρχικά είναι πολύ δύσκολο να αφήνεις το σπίτι σου και να έρχεσαι σε μια ξένη χώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι καινούριο. Ήρθα σε μια ξένη πόλη. Με βοήθησε ότι ξέρω αγγλικά. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ με υποδέθηκαν πολύ καλά και πλέον είμαι καλά εδώ».
Για τι επιδιώκει από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Όλοι έρχονται εδώ για να είναι
έτοιμοι να παίζουν κάθε Κυριακή. Αυτός είναι ο στόχος μου.
Eνώ για το γεγονός ότι μέχρι τώρα θέση βασικού έχει κερδίσει ο Γλύκος: «Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, αλλά του προπονητή. Αυτός επιλέγει ποιος θέλει να παίξει».
Για τον Γλύκο: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και έχει αρχίσει να κερδίζει την αυτοπεποίθηση που του έλλειπε. Έχει αρχίσει να βελτιώνεται κιόλας».
Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος. Είναι να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Ο στόχος μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι ικανοποιημένος και από τον εαυτό μου αλλά να ικανοποιήσω και τον κόσμο του ΠΑΟΚ».
Για το όνομα που έχει ο ΠΑΟΚ στο εξωτερικό: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όνομα στην Ευρώπη. Φέτος μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην Ευρώπη , αλλά είναι γνωστός στην Ευρώπη. Φέτος θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η βοήθεια από τη Ρωσία θα βοηθήσει και θα πάμε καλύτερα από άλλες χρονιές».
Για τους στόχους και τα όπλα της ομάδας του: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα. Έχει έναν καινούριο προπονητή. Μάλλον το δυνατό όπλο είναι το η ομάδα είναι καινούρια. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να είμαστε στην πρώτε θέσεις της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26