Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Λεωνίδας Κασελάκης:"Θέλουμε γεμάτο "Παλατάκι" - Ντίνος Νικολόπουλος:" Βασικό μου ατού είναι το σουτ" - Τέλης Ζουρνατσίδης:"Είναι ταλαντούχα και νέα παιδιά"Παρουσίαση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ του Λεωνίδα Κασελάκη & Ντίνου Νικολόπουλου - Δηλώσεις:

Λεωνίδας Κασελάκης:"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Από τις αξίες μου ξέρω ότι όταν κάποιος μου δίνει ένα εγώ θα δώσω τα δεκαπλάσια. Θα δίνω τα πάντα καθημερινά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια, έγιναν σημαντικές κινήσεις και αξίζει την στήριξη του κόσμου. Θέλουμε γεμάτο "Παλατάκι". Ευχαριστώ και την πρώην ομάδα μου τον Ηλυσιακό, ειδικά τον κ. Φλεβαράκη που με έμαθε την Α1.
Σίγουρα το βήμα παραπάνω είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι επειδή υπάρχει εξαιρετικό κλίμα θα κάνουμε καλή σεζόν. Θα χρειαστεί υπομονή.

Για μένα είναι σημαντικό το πως οι άνθρωποι σε επιλέγουν. Βλέπω μία προσπάθεια με ένα μείγμα έμπειρων παικτών με νέα παιδιά που θέλουν να διακριθούν. Ο προπονητής έχει δείξει την αξία του και Ολο αυτό το κλίμα είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να διαλέγει κάποιος τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ξέρω ότι ο κόουτς δουλεύει καθημερινά και σε ατομικό επίπεδο και εγώ θέλω να βελτιώνω όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μου. Θέλω να έχω εξέλιξη και αγωνιστικά και στην φυσική κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα μου".
Για την περσινή του εμπειρία: "Την περσινή χρονιά έπαιξα κυρίως στο 3. Μπορώ να αγωνιστώ όπου με ζητηθεί, θα βοηθήσω ανάλογα τις εντολές του κόουτς. Μπορώ να βοηθήσω σε αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Το αγωνιστικό στον ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα. Η επιλογή μου ήταν η καλύτερη δυνατή, γι' αυτό θα την στηρίξω και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένα ενδιαφέρον για μένα από άλλες ομάδες. Όμως έπρεπε να πάρω την καλύτερη απόφαση για το που θα αγωνιστώ φέτος αφού η φετινή σεζόν θα είναι πολύ σημαντική για την καριέρα μου και με όλα τα δεδομένα ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που με κάλυπτε".
Για το ρόλο του Φλεβαράκη: "Ο κόουτς μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια, ότι σε αγκαλιάζουν. Μου είπε τα καλύτερα και για τον κ. Μαρκόπουλο και έπαιξε ρόλο η γνώμη του για τον ΠΑΟΚ. Και η ομάδα φυσικά είναι πολύ ανταγωνιστική και το ρόστερ έπαιξε ρόλο γιατί έχει υψηλούς στόχους και αυτό μόνο προς όφελος του ΠΑΟΚ είναι".
Για τους νέους αθλητές που θα πάρουν ευκαιρίες στην Α1: "Σίγουρα όταν ξεκινάει κάποιος στην Α1 η αυτοπεποίθησή του είναι μειωμένη γιατί έχει να αντιμετωπίσει πιο έμπειρους παίκτες. Χρειάζεται μία χρονιά για να λυθούν τα πόδια του και να παίξει το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί. Εμένα ο Ηλυσιακός με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε τον χρόνο που άξιζα και πραγματικά ευχαριστώ. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο να υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες γιατί ταυτίζεται πιο εύκολα μαζί τους. Οι ομάδες πρέπει να στηριχθούν στους Έλληνες όχι λόγω κρίσης αλλά γιατί τους πιστεύουν".

Ντίνος Νικολόπουλος:"Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ τον κόουτς και την διοίκηση που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω ότι καλύτερο για να πετύχει η ομάδα και εγώ να γίνω καλύτερος παίκτης. Έρχομαι από κατώτερη κατηγορία οπότε οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες. Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς, έχω ακόμη πολλά να βελτιώσω και νομίζω ότι θα με βοηθήσει η δουλειά  που γίνεται εδώ.Η διοίκηση κάνει καλή δουλειά με τα νέα παιδιά. Δοκιμάστηκαν αρκετά παιδιά στα καμπ, αυτό μπορούν να το κάνουν και άλλες ομάδες. Παίζω μπάσκετ γιατί μ' αρέσει, έπαιζα από πολύ μικρός. Τώρα αλλάζουν τα πράγματα, σοβαρεύουν για εμένα αλλά θα τα καταφέρω".
Για τους έμπειρους συμπαίκτες που θα έχει στον ΠΑΟΚ: "Από αυτούς τους συμπαίκτες κερδίζω πολλά, βλέπω το πως προπονούνται, τις κινήσεις τους και πιστεύω ότι όλο αυτό θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν παίκτης Παίζω σαν άσος μπορώ βέβαια, να αγωνιστώ και στην θέση 2. Βασικό μου ατού είναι το σουτ και το ότι βοηθάω τους συμπαίκτες μου και τους οργανώνω σωστά".

Τέλης Ζουρνατσίδης: "Είναι πολύ μεγάλη χαρά που έχουμε κοντά μας τους δύο παίκτες. Είναι ταλαντούχα και νέα παιδιά. Ο Λεωνίδας έδειξε από μικρός τις δυνατότητές του με τις Εθνικές ομάδες, όπως και όλη αυτή η φουρνιά της γενιάς του. Ο Λεωνίδας έχει και ένα αβαντάζ: ότι είχε γεμάτες χρονιές στην Α1 κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα παιδιά της ηλικίας του. Τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι το πάθος και η δύναμη που βγάζει στο γήπεδο. Θα σας πω ένα χαρακτηριστικό συμβάν, όταν παίξαμε πέρσι με τον Ηλυσιακό μετά το ματς βλέπαμε φάσεις και είχα πει ότι αυτός ο Κασελάκης παίζει σαν ΠΑΟΚτσάκι".

Για τον Νικολόπουλο δήλωσε: "Ο Ντίνος Νικολόπουλος μας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από πέρσι, είχαμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε φέτος ακολούθησε την διαδικασία με το καμπ όλη την προετοιμασία και μας έδειξε ότι μπορεί να είναι στην ομάδα. Παίζει φαντεζί μπάσκετ και είναι καλός σουτέρ, μένει μόνο να προσπαθήσει σκληρά και να προσαρμοστεί γρήγορα στην Α1. Έχει την όρεξη και την ευκαιρία να το κάνει πράξη. Θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26