Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γιώργος Γεωργιάδης:"Θέλουμε το χρόνο μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι"Συνέντευξη Γιώργου Γεωργιάδη στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» 

Αναφορικά με το παιχνίδι στην Ξάνθη: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και όλα τα παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα και τα τελευταία χρόνια συνιστά μια υπολογίσιμη δύναμη στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Δυσκολεύει κάθε της αντίπαλο. Εμείς προερχόμαστε από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, που ήταν σημαντικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Την θέλαμε και την είχαμε ανάγκη ειδικά από τη στιγμή που είχαν προκύψει άτυχα αποτελέσματα. Πάμε στη Ξάνθη για το καλύτερο αποτέλεσμα και για να το πετύχουμε θα πρέπει να μας διακρίνει το πάθος και η συγκέντρωση για το αποτέλεσμα».
Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πείθει στα παιχνίδια με την απόδοσή της. Βλέπουμε πάντως ότι σχεδόν όλες οι ομάδες είναι «κουμπωμένες» στις πρώτες αγωνιστικές. Επιπλέον, στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και ουσιαστικά είμαστε μια νέα ομάδα. Θέλουμε το χρόνο μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».
Για τη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Η ομάδα πλέον διαθέτει επενδυτή, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή που διανύουμε. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα παρέχει σιγουριά και ηρεμία στα αποδυτήρια, αφού ξέρουμε ότι πίσω μας βρίσκεται ένας ισχυρός παράγοντας. Εκτιμώ ότι με τη πάροδο του χρόνου η ομάδα θα βελτιώνεται και ο κόσμος θα ευχαριστιέται με αυτό που θα βλέπει στο γήπεδο».
Για την δική απόδοσή του στα παιχνίδια: «Για μένα η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το γκολ που πέτυχα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Στη συνέχεια η απόδοσή μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε, κάτι που το έχω συνειδητοποιήσει. Με επηρέασαν και οι ενοχλήσεις που είχα στους κοιλιακούς οι οποίες με πήγαν πίσω. Με τη δουλειά πιστεύω ότι θα επιστρέψω στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26