Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Football Manager 2013



Οι Sports Interactive και SEGA ανακοίνωσαν επίσημα το Football Manager 2013, τη φετινή πρότασή τους στους τίτλους ποδοσφαιρικής εξομοίωσης και διαχείρισης. Ο τίτλος θα έρθει με πάρα πολλές βελτιώσεις, νέα game modes, καθώς και αλλαγές σε κύρια σημεία του gameplay. Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι το Classic Mode (FMC), μία εναλλακτική πρόταση, όπου οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους λιγότερες και πιο απλοϊκές επιλογές. Όπως σημείωσε και ο ίδιος ο Miles Jacobson, το εν λόγω mode προσφέρεται κυρίως για όσους δεν έχουν να αφιερώσουν πάρα πολύ χρόνο στον τίτλο.

Μία πλήρης σεζόν στο FMC θα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 8-10 ώρες παιχνιδιού, ενώ θα προσφέρεται και το Challenge Mode, το οποίο θυμίζει τα αντίστοιχα που έχουμε δει σε διάφορους ποδοσφαιρικούς τίτλους. Ουσιαστικά μιλάμε για μία ειδική
κατάσταση, στην οποία ο παίκτης πρέπει να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα ζητούμενα. Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα που η Manchester United δεν έχει δεχθεί τέρμα μέχρι το 60, ο παίκτης θα κληθεί να κρατήσει το 0 μέχρι τη λήξη του. Βελτιώσεις θα έχουμε ακόμη στην τρισδιάστατη μηχανή του τίτλου, που θα κάνει τους αγώνες ακόμη πιο ρεαλιστικούς.

Νέοι ρόλοι θα είναι διαθέσιμοι για τα διάφορα μέλη της ομάδας, με βασικότερο αυτό του διευθυντή του αθλητικού τμήματος (Director), ο οποίος κατόπιν εντολής του παίκτη θα μπορεί να αναλάβει διάφορες ενέργειες. Η αλληλεπίδραση με τα ΜΜΕ θα είναι πιο πλούσια, ενώ με την υποστήριξη του Steam, ο τίτλος θα προσφέρει και δυνατότητα για multiplayer δράση. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα της φετινής χρονιάς σε εκδόσεις για PC και Mac. Δείτε το πρώτο video του τίτλου που δείχνει πως θα παρουσίαζε σε μία συνέντευξη Τύπου η Sports Interactive τον τίτλο της (με ελληνικούς υπότιτλους):

πηγή:enternity.gr