Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Tα νέα του γραφεία εγκαινίασε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Το Πατριαρχείο” - Aπούσα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών “Το Πατριαρχείο” μετέφερε τα γραφεία του από το πάρκο του Αγίου Γεωργίου ακόμη πιο κεντρικά στα Γιαννιτσά, καθώς η καινούργια ΠΑΟΚτσήδικη “φωλιά” είναι στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 71.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τιμήθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά. Καθώς όμως ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ βρίσκονταν στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων εκτός Ελλάδας, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του, ο Γιάννης Πέλκας, ο οποίος είναι μέλος του συνδέσμου (όπως και ο πατέρας τους ο Πρόδρομος) και μάλιστα ήταν και στην εκδρομή στη Βιέννη! Επίσης τιμήθηκε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, η Δημήτρα Παντελιάδου.
Στην εκδήλωση του “Πατριαρχείου” παραβρέθηκαν οι ΣΦ ΠΑΟΚ Εδεσσας, Σκύδρας “Πάμπλο Γκαρσία”, Νέου Μυλοτόπου, “Αετοί” Γαλατάδων, Κουφαλίων, Αριδαίας, Αλεξάνδρειας, Βαλμάδας και Πολυκάστρου, ενώ δεν υπήρξε εκπροσώπηση από την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρά τις προσκλήσεις που είχαν σταλεί.
Πηγή: sport103.gr