Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΟΦΗ ΠΑΟΚ 1-1 Και με 10 μπορούσαμε την νίκη



Τα γκολ και φάσεις ΕΔΩ
Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ειδικά στο Α' ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και άφησε πίσω του 2 βαθμούς στο "Γεντί Κουλέ".Αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι παίζαμε με 10 παίκτες από το 41' μετά την αποβολή του Γλύκου από τον αστείο Δημητρόπουλο (Φθιώτιδας) ο οποίος σφύριξε αμφισβητούμενο πέναλτι το οποίο απέκρουσε επιτυχώς ο Χακόμπο κάνοντας παράλληλα και την παρθενική του
εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα και ο βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός.Συνεχίζει και πετάει αετό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δείχνει ότι είναι ανίκανη να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας μας.Θα δούμε επιτέλους καμία σοβαρή αντίδραση από πλευράς Ιβάν Σαββίδη??? ή ακόμη δεν ανέλαβε τα καθήκοντα του???

Μετά την 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται στην Τούμπα η μισοπεθαμένη αεΚούλα44.Ας την αποτελειώσουμε...
Δηλώσεις:
Γιώργος Δώνης: «Παρότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα και ειδικά στην άμυνα κάνει καταπληκτική δουλειά.
Ξεκίνησε αρκετά περίεργα για εμάς, δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς. Θα έλεγα ότι αντιδράσαμε αρκετά γρήγορα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς να δημιουργούμε μεγάλες φάσεις. Κατά την άποψη μου, υπάρχουν δύο κρίσιμες φάσεις. Τόσο για το γκολ που ακυρώθηκε, όσο και για την φάση του πέναλτι.Από εκεί και πέρα, οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Παρά το ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Στο πρώτο γκολ δεν υπάρχει κανένα φάουλ, πιο πολύ είναι ανακάλυψη παρά φάουλ.Επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο, ξέρω πότε ένας παίκτης βουτάει και πότε ανατρέπεται.Το έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα, το να βρίσκομαι στην εξέδρα. Εγώ γενικώς, πρέπει να είμαι πιο ήρεμος και όταν ακόμα και όταν έχω δίκιο, το χάνω».

Σανθ Xακόμπο: "Όταν βγάζει ένα συμπαίκτη σου με κόκκινη κάρτα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εγώ μπήκα και πιστεύω ότι βοήθησα".
Για το γεγονός ότι καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο τόνισε: ""Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να προετοιμαστώ, να συγκεντρωθώ και να μου πει και ο προπονητής μου μερικά πράγματα".
Όσο για το γιατί δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ, επεσήμανε: "Είναι πολύ μπερδεμένο. Μικρό το γήπεδο, δύσκολο να παίζεις σ' αυτό ειδικά όταν είσαι με παίκτη λιγότερο γίνεται πολύ δύσκολο. Έντεκα εναντίον έντεκα θα τελειώναμε 1-2, 1-3 ή 1-4.
Σε ερώτηση για το αν αρχίζει τώρα η σεζόν για τον ίδιο, επεσήμανε: "Σίγουρα κάθε μέρα δουλεύω, γι΄αυτό προπονούμαι. Έτυχε να έρθω αργά και να μην παίξω. Όταν θα με χρειαστεί ο προπονητής θα αγωνιστώ".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Για ποιο λόγο ακυρώθηκε το γκολ του Φωτάκη;«Κανένας δεν έχει καταλάβει .Δεν ξέρω τι έδωσε. Τον ρωτήσαμε και δε μας απάντησε. Εγώ δεν είδα κάποια παράβαση, δεν ξέρω τι έδωσε ο βοηθός και ο διαιτητής. Η συμπεριφορά μας στον διαιτητή και στον επόπτη σε εκείνη τη φάση, δεν ήταν η καλύτερη αλλά νομίζω ακύρωσε ένα καθαρό γκολ. Στην ένταση ξεφεύγουμε λίγο, αλλά είναι φυσιολογικό όταν νιώθεις πως έχεις αδικηθεί. 
Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα;«Δε θέλω να κρίνω αν ήταν δίκαιο ή άδικο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το δουν και να μας που αν είναι δίκαιο ή άδικο. Εμείς προσπαθήσαμε». 
Η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται και έχει και πολλά νέα παιδιά…«Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, προσπαθεί για το καλύτερο και αυτό κάναμε και σήμερα». 
Σας απογοητεύει που δε νικήσατε;Σε αυτήν τη φάση είναι φυσιολογικό να μην είμαστε ευχαριστημένοι. Αύριο ξεκινάει μια άλλη μέρα και κοιτάμε μπροστά».

Χρήστος Ιντζίδης: Το συναίσθημα που σου αφήνει η εμφάνιση;«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα στην ενδεκάδα.  Έδωσα αυτό που μπορούσα Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θέλαμε πολύ». 
Ποιο είναι το σχόλιο σου για τη φάση του πέναλτι του ΟΦΗ;«Ημουν μπροστά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι. Ήταν καθαρή βουτιά». 
Ποιο συναίσθημα σας αφήνει το αποτέλεσμα;«Ηταν ατυχία, γιατί κάναμε φάσεις αν και με 10 παίκτες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αλλά συνεχίζουμε».


Ενα μπράβο στους οπαδούς του ΟΦΗ...Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων (4/10/99) από το δυστύχημα των Τεμπών συγκέντρωσαν δώρα αλλά και ένα χρηματικό ποσό τα οποία και έδωσαν στον Μπάμπη Τσολακίδη, το παιδί που έχασε το πόδι του στο συγκεκριμένο ατύχημα. Μάλιστα οι οπαδοί του ΟΦΗ έγραψαν και ένα γράμμα για τον Μπάμπη Τσολακίδη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις άριστες σχέσεις που έχουν οι δύο σύλλογοι αλλά και οι φίλαθλοι τους.