Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

3η αγωνιστική Volleyleague Παμβοχαϊκός-ΠΑΟΚ Live 19.00, Novasports 3



 Link    Link
Μάκης Κανέλλος: «Περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αφού ναι μεν ο Παμβοχαϊκός έχει χάσει στα δύο πρώτα ματς, αλλά
προέρχεται από μια σημαντική πρόκριση στο CEV Cup και η ψυχολογία του έχει αλλάξει. Αυτό που δεν αλλάζει πάντως είναι η δική μας επιθυμία για τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αρχίζουμε και αποκτάμε μεγαλύτερη ομοιογένεια και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο κεντρικός του Δικεφάλου  ο οποίος δεν αποδέχθηκε την παρατήρηση ότι το συγκεκριμένο ματς αποτελεί τεστ αξιοπιστίας για την ομάδα του.
 
«Δεν το βλέπουμε έτσι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας, τον προπονητή μας και τη διοίκηση που μας προσφέρει από την πρώτη στιγμή εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Δεν είναι τεστ αξιοπιστίας, αλλά δύσκολο παιχνίδι. Από κει και πέρα σίγουρα ο αντίπαλος μας έχει επιβαρυνθεί με τα δύο δύσκολα Ευρωπαϊκά ματς, αλλά τα παιδιά του Παμβοχαϊκού θα μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Εμείς δεν είχαμε επίσημο ματς για δέκα ημέρες, αλλά παίξαμε ένα φιλικό στο Αιγίνιο που μας βοήθησε αρκετά και είχαμε την ευκαιρία για να δουλέψουμε σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού μας»
Τι έγινε πέρσι
Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ (8η αγωνιστική, 17.12.2011)Η εκπληκτική πορεία του νεοφώτιστου Παμβοχαϊκού στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 συνεχίστηκε με μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στην πρώτη εμφάνιση του Ρομέρο στο ελληνικό πρωτάθλημα ναι μεν είχε καλύτερη υποδοχή (σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία), αλλά ο Παμβοχαϊκός είχε καλύτερο ποσοστό στην επίθεση και έκανε λιγότερα λάθη από τον αντίπαλο του.

«Θεωρώ πολύ σημαντική την σημερινή μας νίκη σε μια δύσκολη εβδομάδα που μας επέφερε συνολικά 5 πόντους. Είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση από τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης και την πίεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι ικανοποιημένος, με εξαίρεση το φινάλε του 3ου σετ όπου έπρεπε να δείξουμε λίγη περισσότερη υπομονή» δήλωσε ο Ν. Ζαλμάς,

ενώ ο Γ. Μέλκας σημείωσε: «Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία έκανε 8 λιγότερα λάθη από εμάς και ενώ καταφέραμε να περιορίσουμε τους ακραίους και τον διαγωνιό τους δυστυχώς είχαμε χαμηλά ποσοστά στην επίθεση και κάναμε περισσότερα λάθη. Πρέπει να πω όμως ότι είχαμε αρκετά προβλήματα που μας επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό».

Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-20

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 4 (3/14 επ., 67% υπ. - 46% άριστες), Ποτότσνικ 10 (6/18 επ., 3 άσοι, 70% υπ. - 60% άριστες), Στιβαχτής 2, Ντουσάρμ 14 (12/21 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κατσανεβάκης 8 (6/8 επ., 2 μπλοκ), Καραγιάννης 8 (5/7 επ., 3 μπλοκ), Δημητρακόπουλος -λ (43% υπ. - 07% άριστες) / Κούλας, Κατσαούνης 1.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 5 (5/8 επ.), Ντίνας 1 (1/7 επ.), Πλίκας 3, Ρομέρο 13 (12/23 επ., 57% υπ. - 43% άριστες), Μπορόβνιακ 7 (6/12 επ., 65% υπ. - 35% άριστες), Αρμενάκης 10 (6/22 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 64% - 50% άριστες) / Γεωαργιάδης, Παπαϊακώβου, Ωρολογάς.
ΠΗΓΗ: volleyleague.gr