Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 89-64 Σούλης Μαρκόπουλος:"Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ από τον Ολυμπιακό, μας στοίχισαν"



Τα στατιστικά των παικτών ΕΔΩ
Σούλης Μαρκόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια. Αμυντικά και επιθετικά παίξαμε καλά και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον.
Επήλθε και η κόπωση κάποια στιγμή. Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ από τον Ολυμπιακό, μας στοίχισαν. Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε νέους παίκτες που προσπαθούν να βρουν την μπασκετική τους ταυτότητα στην Α1».
Για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων: «Αυτό είναι θέμα της εταιρίας που προγραμματίζει ποια ματς θα προβληθούν. Δεν θέλουμε ανισότητες. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα ήθελαν πιο δυνατά παιχνίδια. Το ελληνικό πρωτάθλημα κάποτε ήταν πολύ πιο δυνατό, αλλά πλην του ισπανικού, όλα τα άλλα είναι σαν το ελληνικό όπου 2 ομάδες ξεχωρίζουν. Μακάρι να δυναμώσουν να δούμε καλύτερο πρωτάθλημα». 

Βαγγέλης Μαργαρίτης: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το σημερινό ματς με Ολυμπιακό. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να μείνουμε κοντά στο σκορ και το καταφέραμε, στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, δώσαμε αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια. Δεν ήταν μαζί μας ο Κώστας Χαραλαμπίδης που θα μας βοηθούσε και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς».