Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στέφανος Αθανασιάδης: "Δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι" - Γιώργος Φωτάκης:"Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, να μην πέφτουμε σε παγίδες"



O Στέφανος Αθανασιάδης έδωσε συνέντευξη στη διαδικτυακή, τηλεοπτική εκπομπή του Contra.gr, SUPER BALL
Γιώργος Φωτάκης:"Ο Άρης προσπάθησε περισσότερο να καταστρέψει το παιχνίδι μας"

Στέφανος Αθανασιάδης:Για το παιχνίδι με τον Αρη:"Πιστεύω ότι αυτό που μέτρησε είναι ότι ήμασταν αποφασισμένοι. Παίξαμε με πάθος, δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλό μας και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".
Για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε:
"Το έχω δηλώσει και άλλη φορά σε άλλο γκολ. Ποτέ δεν σκέφτομαι. Αυτό αποφάσισα, εκτέλεσα και μπήκε".
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πετύχει τίποτα σημαντικό.Θέλουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ, εκεί που ανήκει, ψηλά. Θα καταφέρουμε κάτι πολύ μεγάλο για το σύλλογο".
Για το περιστατικό με το σχόλιο στο twitter: "Δεν με πείραξε καθόλου το περιστατικό. Το ήθος μου το δείχνω μέσα στο γήπεδο, καθημερινά. Εγραψα ένα σχόλιο το οποίο κάποιοι ερμήνευσαν διαφορετικά".


Γιώργος Φωτάκης:Για το τι κρατά από το παιχνίδι: "Μας μένουν κατά κύριο λόγο οι τρεις βαθμοί γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε τέσσερα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα δύο. Στο δεύτερο μέρος δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Άρης προσπάθησε περισσότερο να καταστρέψει το παιχνίδι μας. Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, να μην πέφτουμε σε παγίδες".
Για το που οφείλονται οι πολλές κάρτες σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ προηγείτο 4-1: "Σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης θα υπάρξουν και νεύρα. Αλλά από τη στιγμή που κερδίζαμε 4-1 δεν είχαμε λόγο να πάρουμε κάρτες. Μπορεί να δικαιολογηθεί μία κάρτα πάνω σε μία διεκδικήσιμη φάση. Έχουμε μία ομάδα νέα, κάποιοι παίκτες είναι ακόμη άπειροι, μέσα από αυτές τις καταστάσεις να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις". 
Για την γεμάτη Τούμπα:  "Ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο. Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα, αν εμείς φέρνουμε τα κατάλληλα και είμαστε κοντά στην κορυφή ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο".