Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γιώργος Κατσικάς:"Με το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, μπορούμε να πάμε ψηλά, ακόμα και για τη πρώτη θέση"



Συνέντευξη  Γιώργου Κατσικά (πηγή olapaok.gr) όπου μιλάει για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ,για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις και την συνεργασία του με Κουμάλο,αλλά και για τις καταγγελίες των παικτών του Αρη (άθλιοι προπαγανδιστές όπως πάντα) για υποτιθέμενες εξυβρίσεις και προκλήσεις από πλευρά ΠΑΟΚ εναντίων τους.Αναλυτικά:
Για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ
από το ντέρμπι με τον Άρη: "Στα θετικά είναι κατ' αρχήν, το προφανές. Πετύχαμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας. Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς, όμως, κακά τα ψέματα, παιχνίδια όπως αυτό με τον Άρη, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει, σου δίνει και κάποιους βαθμούς στην ψυχολογία. Δεν είχαμε κερδίσει τα τελευταία δυο χρόνια τον Άρη στην έδρα μας και είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. Ήταν πολύ καλό για μας, προσωπικά. Τα αρνητικά ήταν οι δυο αποβολές. Για τη δικιά μου, θεωρώ ότι ίσως να μην ήταν καν φάουλ η συγκεκριμένη φάση. Όμως έτσι το είδε ο διαιτητής και έτσι έγινε, δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι...Για τον Λόρενς, μάλλον δίκαια έδωσε τη κόκκινη κάρτα”.
Για το τι κρατά από το ματς της Κυριακής: "Κρατάω το γκολ που πέτυχα, διότι είναι όμορφο συναίσθημα να βοηθάς την ομάδα σου με την επίτευξη ενός τέρματος. Όσον για την αποβολή, είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη καριέρα μου και εύχομαι να μη ξαναγίνει στο μέλλον".
Για το πώς εξηγεί την άνεση με την οποία προέκυψε η νίκη του ΠΑΟΚ: "Είχαμε καταλάβει από τη πρώτη στιγμή οτι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε δείχνουν οτι μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα τον συγκεκριμένο αντίπαλο όπως και έγινε, πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερα όμορφα γκολ. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη εμφάνιση, όμως τελικά το σκορ διατηρήθηκε".
Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις: "Είναι καθαρά θέμα δικής μας αυτοσυγκέντρωσης και αυτό φαίνεται διότι παίζαμε με μια ομάδα στην οποία ο πιο ψηλός της παίκτης είναι στο 1.85, κάτι που σημαίνει οτι έπρεπε να είχαμε καθαρίσει τις περισσότερες, για να μη πω όλες τις φάσεις που έγιναν στον αέρα. Είναι ανεπίτρεπτο, έγινε όμως”.
Για τη συνεργασία του με τον Κουμάλο: "Παίζω μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας και παιχνίδι με το παιχνίδι πηγαίνουμε καλύτερα. Μόνο σε δυο παιχνίδια δεν ήμασταν μαζί όταν και αντικαταστάθηκα από τον Ματέους Βιβιάν. Πλέον επανήλθα και θεωρώ οτι τα πάμε καλά..."
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε σε όσα ματς έλειψε σε συνδυασμό με την απουσία του στο ματς με τον ΟΦΗ: "Αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως ήμασταν και στο παιχνίδι με τον Άρη, τότε θα πάρουμε τη νίκη”.
Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: “Παίζουμε απέναντι σε μια σφικτή ομάδα, με καλή έδρα, καθώς έχει φανατικό κοινό. Πέρυσι καταφέραμε να κερδίσουμε με 2-0. Ελπίζω αυτό να γίνει και φέτος, αν όχι με δυο γκολ, έστω και με ένα. Η ουσία είναι το να πάρουμε τη νίκη".
Για την αλλαγή προς το καλύτερο του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια: "Είμαστε μια νέα ομάδα, βρίσκουμε σιγά-σιγά τα βήματα μας. Το αποδεικνύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Και σ' αυτά που ακολουθούν θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι".
Για τις καταγγελίες των παικτών του Άρη περί εξύβρισης και προκλησεων από την πλευρά του ΠΑΟΚ: "Όχι...Το αντίθετο έγινε. Επι 80 λεπτά δεχόμασταν, ασφυκτικά πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, στα οποία δεν αντιδρούσαμε διότι είχαμε το σκορ υπέρ μας. Όμως μετά από κάποια στιγμή, και ένα φάουλ το οποίο καταλογίστηκε και θεωρώ οτι δεν το έκανα, εκτεθήκαμε και πήραμε κόκκινες κάρτες. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, δεν ήταν σωστό αλλά αν μας προκαλεί ο αντίπαλος, ειδικά στην έδρα μας έπρεπε να κάνουμε κάτι".
Για το αν μπορεί η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν από τον κόσμο για φέτος: "Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Με το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, μπορούμε να πάμε ψηλά, ακόμα και για τη πρώτη θέση. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει μέσα από κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".
Για την΄παρουσία Σαββίδη στο γήπεδο: "Φαίνεται ότι θα είναι πάντα μαζί μας. Εύχομαι να του χαρίσουμε και άλλες τέτοιες νίκες και με μεγάλους αντιπάλους".