Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Μέλκας:"Δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τις περισσότερες ομάδες"



Ο Γιάννης Μέλκας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Αιγαίο fm 95,8 (αναδημοσίευση απο paokmania.gr) είπε:

Για το αν περίμενε την πρόκριση της ομάδας του στο φάιναλ φορ:«Βεβαίως το περιμέναμε... Ο όμιλος μας, έγινε στο γήπεδο μας και το περιμέναμε. Ήταν αρχικός στόχος να πάμε στο φάιναλ-4. Είναι θετικό που έγιναν τα παιχνίδια πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο θεσμός του Λιγκ καπ παίρνει «σάρκα » κι έχει τη δική της σημασία. Πέρσυ είχαμε ζηλέψει που δεν ήμασταν στο φάιναλ-4. Προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες των παιχνιδιών, είχαμε τα προβλήματα μας αλλά πετύχαμε το στόχο μας».
Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ:«Δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τις περισσότερες ομάδες. Έχουμε εικόνα για Ολυμπιακό, Σύρο, Ηρακλή και Εθνικό. Δεν έχουμε όμως εικόνα από τις περισσότερες ομάδες ώστε να μπορούμε να πούμε πως θα βάλουμε στόχους».
Για την οικονομική κρίση και το αν έχει επηρεάσει την ομάδα:«Είδη μας έχει επηρεάσει η κρίση. Τα μπάτζετ έχουν πέσει πάρα πολύ. Έχουμε κάνει εξυγίανση σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια και με την έλευση του κύριου Σαββίδη στο ποδόσφαιρο έχουμε κάποιες προσδοκίες και κάποιες επιπλέον ελπίδες».
Για το τι περιμένει από το καινούριο πρωτάθλημα:«Την καινούρια χρονιά θα έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό σε σχέση με πέρσι. Το άλλο καλό της κρίσης είναι ότι θα μπουν μέσα νέα παιδιά. Είναι θετικό πιστεύω για το άθλημα».