Οnce PAOK, always PAOK
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 19:30
Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια Μες την Αθηνα στελναμε βαγονια Με ΠΑΟΚτσηδες, τρελοκομεια Και Αθηναιους στα νοσοκομεια Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε 'μεις οι χιλιαδες οπαδοι σου Κι η Τουμπα παλι θα 'ναι καζανι Γαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι...

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Β.Ε.Μ.:"καλείται η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν τα μέλη της οικογένειας Γκαγκάτση, πως θα ήταν θεμιτό να συνεχίσει τη ζωή της στο αγαπημένο της λιμάνι"
O Σ.Φ ΠΑΟΚ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ανακοινώνει ότι παρέλαβε τα εισιτήρια διαρκείας των ερασιτεχνικών τιμημάτων του συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, να περάσουν από τα γραφεία του συνδέσμου για να τα παραλάβουν.
Επίσης, καλείται η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν τα μέλη της οικογένειας Γκαγκάτση, πως θα ήταν θεμιτό να
συνεχίσει τη ζωή της στο αγαπημένο της λιμάνι.
Αυτοδύναμος, ανεξάρτητος και ελεύθερος ΠΑΟΚ, καθαρός από αμαρτίες του παρελθόντος, δεν μπορεί να υπάρξει με συμμετοχή παραγόντων που στο παρελθόν (πρόσφατο και μη), στάθηκαν απέναντι στο σύλλογο και βοήθησαν τα μέγιστα στην αγωνιστική απαξίωσή του.
Καλωσορίζουμε το νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου. Καλούμε τους συνεργάτες του να τον ενημερώσουν για την ιστορία του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι ντόμπρος και ότι εν καιρό θα υλοποιήσει όλα όσα ονειρεύεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ο ίδιος.
Είμαστε σίγουροι πως και ο ίδιος γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ μας δεν είναι Λοκομοτίβ Ροστόφ.

Για μια ιδέα, για μια ζωή, για ένα όνειρο που λέγεται ΠΑΟΚ
Βυζαντινοί Ενωμένοι Μαχητές

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26