Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ: ΠΑΟΚ - ΚΗΦΙΣΙΑ (04/11 -17:00) PAOK Sports Arena



Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κηφισιά σε έναν αγώνα που αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία του «δικεφάλου».Ο ΠΑΟΚ, αήττητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, θέλει να εκμεταλλευτεί την... προσγείωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από τον Ηρακλή, και να βρεθεί, έστω και προσωρινά στην κορυφή. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για τον δικέφαλο του βορρά, καθώς παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Μορέλο. ο οποίος λόγω τενοντίτιδας είχε αγωνιστεί ελάχιστα και στο εκτός έδρας ματς με τον Παμβοχαϊκό.

Γιάννης Μέλκας:«Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία, ωστόσο παίζουμε με μια ομάδα την οποία πάντα χαρακτήριζα επικίνδυνη, αλλά φέτος πέρα
από επικίνδυνη είναι και πολύ καλή.Δεν μας ξεγελά η χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή της και για μένα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής».

Στους φιλοξενούμενους όμως τα προβλήματα είναι περισσότερα και ο Κώστας Αρσενιάδης έχει μεγάλους πονοκεφάλους. Δεν του φτάνει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο, έχει και τους Παπαγγελόπουλο, Μπούρα, που δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμών, ενώ και οι Καριπίδης, Σαρικεΐσογλου είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

«Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και το μόνο που εύχομαι είναι να είμαστε υγιής», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης σημειώνοντας παράλληλα ότι: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενισχυμένος, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».volleynews.gr