Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2 ...και με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο



Κοστίν Λαζάρ:«Έχασα την ψυχραιμία μου. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς μας γι΄ αυτή την ενέργεια. Αγωνίζομαι 11 χρόνια σε υψηλό επίπεδο και έχω αποβληθεί δύο φορές. Σήμερα με χτυπούσαν από την αρχή και αυτό συνέβη και στη φάση που πέταξα το μπουκάλι. Γι΄ αυτό αντέδρασα έτσι, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Ζητώ συγγνώμη και από τους συμπαίκτες μου και από την ομάδα, διότι υποφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο". Για τη νίκη: "Είναι ένα σημαντικό διπλό και δώσαμε μια απάντηση. Είμαστε καλή ομάδα. Πρέπει συνεχίσουμε τη δουλειά και να γίνουμε καλύτεροι".
Πως είδαν τα site την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Γιώργος Δώνης (vid): Για την αποβολή του Λάζαρ: «Πρέπει να πάρουμε ένα ψυχολόγο. Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγάλοι σύλλογοι χρειάζονται και αυτή την ειδικότητα. Μιλάμε πολύ στους παίκτες για να αποφύγουν
τέτοιες καταστάσεις. Είναι εντελώς λάθος αυτό που έγινε. Μας δημιούργησε αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα με συνέπεια να γίνουν όλα πιο δύσκολα μετά και να ταλαιπωρηθούμε. Είναι πρόβλημα σημαντικό. Τα δραστικά μέτρα τα πήραμε από το ματς με τον Άρη. Οτιδήποτε γίνει με κόκκινες κάρτες είπα πως η αδικαιολόγητη θα πληρώνεται με 5.000 και η αδικαιολόγητη αποβολή από τον πάγκο 10.000. Για το σημερινό δεν υπάρχει εξήγηση. Μου προκαλεί εντύπωση και έκπληξη που πέταξε το μπουκάλι».
Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε κάποια θετικά στοιχεία αλλά και άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είχαμε κάποιες λάθος πάσες κυρίως από τον Κατσικά, αλλά όσον αφορά αυτά που συζητήσαμε πριν το ματς και αυτά που κάναμε, είμαι ευχαριστημένος. Δεν είμαστε ακόμη η ομάδα που θα ισοπεδώνει τους αντιπάλους. Ούτε ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε μια νέα ομάδα, προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία που την είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η εικόνα μας μου άρεσε. Το δεύτερο ημίχρονο δεν αντέχει κριτικής, κάναμε αυτά για να κρατήσουμε το σκορ». 
Το αν το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς: «Το ζήτημα είναι ποιος θα βάλει την μπάλα στη δίχτυα. Αφού δεν την έβαλε, δεν μπορώ να πω πως δικαιούται κάτι παραπάνω. Έτσι έγινε και με εμάς στο ματς με την Κέρκυρα». 
Για την διαιτησία: «Μην μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Πρέπει το κατεστημένο που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει και να υπάρχουν νέες ομάδες. Υπάρχει πρόβλημα στην διαιτησία και δεν πρέπει τώρα να ασχολούμαστε με τα δικά μας παιχνίδια. Βλέπω όλα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος σε μαγνητοσκόπηση».

Χακόμπο:«Είναι μία σπουδαία νίκη, γιατί επιστρέψαμε στη δεύτερη θέση και μείναμε σε επαφή με τον Ολυμπιακό. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί αυτό είναι που μας ενδιαφέρει».

Σταφυλίδης:«Πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Αφού κερδίσαμε δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο. Κρατάμε φυσικά το ό,τι επιστρέψαμε στις νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και το ό,τι αντέξαμε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες».

Αθανασιάδης:«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Μετά την αποβολή, άλλαξε όλο το παιχνίδι. Γυρίσαμε πίσω αναγκαστικά και από 'κει και πέρα δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική και για την ψυχολογία που πρέπει να πάρουμε, καθώς στα τελευταία ματς δεν είχαμε πάρει τρίποντο εκτός έδρας.Είναι δύσκολη η συνέχεια, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θεωρώ ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος».
Για το... σύνδρομο των αποβολών:  «Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι δεν θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε τέτοιες κάρτες».

Φωτάκης:"Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Βλέπουμε τα ματς ξεχωριστά και πάμε σε όλα για τη νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο όμως.Το πιο σημαντικό είναι να μην πετάμε βαθμούς όπως με τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα. Αν είχαμε καλύτερη παρουσία εκεί θα είχαμε κερδίσει. Στόχος είναι να βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή. Αν έρθει και η ενίσχυση θα είναι ακόμα καλύτερα. Τουλάχιστον δίνουμε ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα"
Για το γεγονός πως αγωνίστηκε πίσω από τους επιθετικούς, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να παίζω πιο πίσω. Όμως η ομάδα είχε απουσίες κι έπρεπε να παίξω εκεί. Έχω αγωνιστεί ξανά σε αυτό το σημείο και δεν μου ήταν άγνωστο. Σημασία όμως έχει, όπως είπα και πριν, να νικά η ομάδα".
Για τις κόκκινες κάρτες που παίρνει συνέχεια ο ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Σίγουρα υπάρχει η πίεση κι εμείς οι παίκτες έχουμε πολλούς σφυγμούς. Τον Λάζάρ τον πέτυχε ένα μπουκάλι και αντέδρασε όπως αντέδρασε. Βέβαια είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσέχουμε. Το παιδί πάντως ζήτησε συγνώμη μετά το τέλος του αγώνα".
Τέλος σε ερώτηση για τον Κάτσε, ανέφερε: "Είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνώριζα καλά, λόγω του ότι δεν έκανα προετοιμασία, όμως μέσα από τις προπονήσεις βλέπω πως πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή".