Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος-Χαραλαμπίδης για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου Δευτέρα 19/11 στις 7μ.μ.



Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο PAOK Sports Arena. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου είναι όλοι οι παίκτες της ομάδας, αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Θωμά Αμπαρά, που έχασαν αρκετές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Σούλης Μαρκόπουλος: «Θέλουμε να
πετύχουμε την τρίτη συνεχόμενή μας νίκη, αλλά το έργο μας απέναντι στον Κολοσσό δεν θα είναι εύκολο. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που μέχρι στιγμής παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Παίζει πολύ καλή άμυνα, έχει πολλές επιλογές στην επίθεση, έχοντας τρεις περιφερειακούς που είναι πολύ καλοί σουτέρ. Οι Αμερικάνοι τους είναι αξιόπιστοι για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Ψάχνουν τον αιφνιδιασμό, αλλά και στο σετ παιχνίδι έχουν πολλές επιλογές. Πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Κολοσσού και να μην του δώσουμε ευκαιρίες, ούτε να τους αφήσουμε να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε, αρκεί να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και υπομονετικοί στο παιχνίδι μας».

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία αυτό που πετύχαμε στην Καβάλα, πρέπει να κερδίσουμε και τον Κολοσσό στο γήπεδό μας. Κανένα παιχνίδι όμως δεν είναι εύκολο, κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε πολύ καλά. Ο Κολοσσός είναι καλή ομάδα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πιστεύω ότι έχουμε και τις δυνατότητες, αλλά και την μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδό μας, έχουμε και ένα επιπλέον σύμμαχο για να το πετύχουμε και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε. Με σκληρή δουλειά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, μπορούμε και θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα, με μία καλή εμφάνιση που θα ευχαριστήσει και εμάς, αλλά και θα ικανοποιήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ».