Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σούλης Μαρκόπουλος:"όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και σήμερα αντιμετωπίσαμε μία από τις ποιοτικότερες" Λεωνίδας Κασελάκης:"από αύριο επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αρη"



Σούλης Μαρκόπουλος: "Σήμερα παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ημασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πλησιάσει στο σκορ. Τα επτά αμυντικά ριμπάουντ αποτελούν ένα πρόβλημα που πρέπει να διορθώσουμε στο μέλλον.

Επίσης, σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού δεν είχαμε τις ισορροπίες που έπρεπε και δώσαμε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο, χωρίς να παλέψει ιδιαίτερα στην άμυνα. Ξέραμε ότι παρά τη νίκη με την Καβάλα, το σημερινό παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Γενικότερα, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και σήμερα αντιμετωπίσαμε μία από
τις ποιοτικότερες.Ο Κολοσσός διαθέτει πολύ καλή περιφέρεια με έμπειρους παίκτες που ξέρουν να βρίσκουν τις αδυναμίες του αντιπάλου. Εύχομαι στη Ρόδο καλή συνέχεια και θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη σημερινή του παρουσία".
Για  τον Νίκο Καλλέ είπε: " Ο Νίκος Καλλές αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δικέφαλο και θα μάθουμε αύριο τη σοβαρότητα της κατάστασης του".
Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Αρη: "Είναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που δεν παίζει ρόλο ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Μέσα στο γήπεδο οι ομάδες θα παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικές , οπότε θα δούμε ποια θα είναι αυτή που θα διατηρήσει τη ψυχραιμία της και θα επιβάλλει το δικό της ρυθμό".

Από την πλευρά των παικτών, ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά κατά τη διάρκεια τη βδομάδας. Από την αρχή δεν θέλαμε να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του, ωστόσο παρ’ ότι ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο ημίχρονο του δώσαμε τον αφήσαμε να πλησιάσει.Κρατάμε την νίκη και τους βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι, το ξεχνάμε, και από αύριο επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αρη. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται".