Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Έργκους Κάτσε:"Αν παίξουμε δυνατά, με ψυχή και μπούμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε , θα το πετύχουμε"



Έργκους Κάτσε:Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:Δεν παίξαμε έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε, δεν μπήκαμε καλά. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο α΄ημίχρονο, στο β΄ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα αλλά «φάγαμε» ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας έκοψε τη φόρα. Η ομάδα δεν ήταν σε καλή μέρα, αν παίζαμε λίγο καλύτερα ίσως παίρναμε ένα αποτέλεσμα.
Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα:Διαφορετικά είναι όταν παίζεις στην Τούμπα, με τον κόσμο να είναι δίπλα σε ένα γνώριμο αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί και στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια είχαμε κόσμο (με Ατρόμητο, Πανιώνιο). Ήταν ένα κακό παιχνίδι, πρέπει να
το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το κρίσιμο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Τώρα το παρελθόν το αφήνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο , θα πρέπει να δουλέψουμε για τη συνέχεια.
Για το γεγονός ότι όλοι παρουσιάζουν φέτος τον ΠΑΟΚ ως τον μοναδικό αντίπαλο του Ολυμπιακού:Δεν θα πρέπει να μας αγχώνει αυτό, ίσα ίσα μας ευνοεί. Γιατί όταν μιλάνε για μας, έχουμε διαφορετική ψυχολογία. Καταλαβαίνουμε ότι έχουν απαιτήσεις από μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό αλλά αυτό θα φανεί την Κυριακή. Όχι στα λόγια, πρέπει να το δείξουμε.
Η δική του αίσθηση για την αναμέτρηση της Κυριακής:Αν παίξουμε δυνατά, με ψυχή και μπούμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε , θα το πετύχουμε. Θα πρέπει και οι έντεκα να το πιστέψουν όχι μόνο 2-3. Και οι έντεκα, από την αρχή με ψυχή.
Αν κερδίσουμε, ξέρουμε ότι μειώνουμε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς και ο Ολυμπιακός έχει και αυτός δύσκολο πρόγραμμα μετά, αλλά είναι νωρίς να μιλάμε και να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να ενωθούμε, γιατί είναι μια καινούργια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Σιγά-σιγά θα γίνουν όλα.
Για το αν παίζουν ρόλο οι απουσίες:Οι απουσίες φέτος παίζουν μεγάλο ρόλο, όπως αυτή του Πάμπλο Γκαρσία που δεν έχει παίξει στα περισσότερα ματς, ο Λόρενς ήταν τραυματίας, ο Γεωργιάδης είναι ακόμη, ο Ρομπέρ στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν τραυματίας και μπήκε. Πιστεύω μας επηρεάζει όλο αυτό γιατί δεν είναι εύκολο σε μια ενδεκάδα να υπάρχουν μόνο νεαροί. Πρέπει να είναι και έμπειροι για να μας κατευθύνουν. Θέλω να πω για τον Πάμπλο Γκαρσία ότι είναι τεράστιος παίκτης και είναι τιμή για μας να βρισκόμαστε δίπλα του.
Για τις κόκκινες κάρτες και τα κρούσματα απειθαρχίας που λένε ότι υπάρχουν στον ΠΑΟΚ;Αυτό είναι κάτι προσωπικό. Εμείς στην προπόνηση δεν έχουμε κανένα θέμα, ούτε με τον προπονητή μας ούτε με κανέναν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγαίνει αυτή η ένταση στον αγώνα, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Αν εσύ είσαι «τρελός» θα είσαι μια ζωή τρελός, αυτό δεν αλλάζει, τι να κάνει και ο προπονητής από την μια στιγμή στην άλλη;
Για το πως αισθάνεται όταν ακούει τα κολακευτικά λόγια για τον ίδιο:Είναι ωραίο να μιλάνε για σένα αλλά δεν κάθομαι να σκεφτώ αυτό, για μένα σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν χάνουμε και μιλάνε για μένα, τι να το κάνω; Πρώτα ο ΠΑΟΚ και μετά εμείς.
Με ποια Εθνική θα ήθελε να αγωνιστεί:Δεν το έχω αποφασίσει ακόμη. Σημαντικό για μένα είναι να παίζω στον ΠΑΟΚ και μετά θα σκεφτώ την επιλογή της Εθνικής.