Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Έργκους Κάτσε:"Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Πλατανιά στην έδρα μας, τον Παναθηναϊκό εκτός και να πάμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την επικράτηση"



      Συνέντευξη Κάτσε στην εφημερίδα Sportday - Αναδημοσίευση από paokmania.gr
Δεν πήγε καλά ο ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη, όμως τελικά ήρθε η νίκη. Προβληματιστήκατε από αυτό;«Εμείς πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας και σε αυτά που δουλεύουμε με τον προπονητή μας. Δεν φοβόμαστε τίποτα, όμως είναι αναγκαίο να επιδείξουμε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι μας για να μην παρουσιαζόμαστε κακοί -λόγω αυτού- σε ορισμένους αγώνες. Είναι καλό να δίνουμε πάντα το 100% των δυνάμεών μας, μια και πρέπει να δείξουμε άλλο αγωνιστικό πρόσωπο εναντίον τού Πλατανιά. Στην Κέρκυρα δεν παίξαμε καλά, στη Ν. Σμύρνη το ίδιο, ενώ η νίκη με την ΑΕΚ ήρθε δύσκολα εξαιτίας της σφιχτής άμυνας του αντιπάλου μας. Και οι 11 έπαιζαν πίσω από τη σέντρα».
Θέλετε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα για να πλησιάσετε κι άλλο τον Ολυμπιακό;«Στόχος
μας είναι να κερδίσουμε τον Πλατανιά στην έδρα μας, τον Παναθηναϊκό εκτός και να πάμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την επικράτηση για να μειώσουμε αρκετά την απόστασή μας στη βαθμολογία. Σε ό,τι αφορά, όμως, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πλατανιά, μια και τα αντιμετωπίζουμε ένα προς ένα, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα».
Μήπως η ομάδα αντιμετωπίζει ένα κακό πρόσωπο με τους θεωρητικά μικρούς αντιπάλους;«Δεν ισχύει αυτό, αλλά ακόμη και να έχει συμβεί χωρίς να το καταλάβουμε, είναι αναγκαίο να το σταματήσουμε. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ματς με τον Πλατανιά, τη Βέροια, την Κέρκυρα κ.ά., σαν να είναι ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».
Πώς ήταν η συνύπαρξή σου με τον Πάμπλο Γκαρσία στο βασικό σχήμα; Είχες καιρό να το κάνεις...«Ο Γκαρσία είναι ένας δάσκαλος για μένα. Έχω μάθει πολλά από αυτόν. Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι μαζί του, στην ίδια ενδεκάδα. Πριν ορισμένο καιρό, ούτε καν περνούσε αυτό από το μυαλό μου. Και τώρα έχει γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, από ομάδες όπως οι Ρεάλ, η Μίλαν κ.ά. Ο,τι κι αν πω γι' αυτόν θα είναι λίγο. Παίξαμε πριν το ματς της Ν. Σμύρνης, μαζί 15' στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με την Μπνέι Γεχούντα στο Ισραήλ και 70' με τη Ραπίντ στη Βιέννη».
Σου δίνει συμβουλές κατά τη διάρκεια τού αγώνα; Σε βοηθάει αυτό;«Από τον Γκαρσία μπορείς να πάρεις πράγματα και μόνο που... ανασαίνει. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Μετά την αποβολή του Λάζαρ, μού έλεγε να πιέζω διαρκώς και να τρέχω στο γήπεδο, μια κι ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Ηταν ο εμψυχωτής μας στο γήπεδο και μας έλεγε να προσπαθούμε διπλά, από τη στιγμή που δεν έχουμε κι εμείς 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο».
Πώς βλέπεις τον Κλάους, ο οποίος βάζει γκολ από... συνήθεια;«Μέχρις στιγμής είναι σε κάθε φάση μέσα και δεν... συγχωρεί. Βάζει γκολ. Είναι αρκετά φορμαρισμένος κι αυτό είναι καλό για την ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί μας βοηθάει αρκετά στον στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς».
Τέλος, επειδή μίλησες γι' αυτό. Ποιος είναι ο στόχος σας φέτος;«Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δε θέλω να μιλήσω για πρωτάθλημα κι άλλα τέτοια. Έχουμε μια καλή ομάδα με έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και σε κάθε ματς να παίζουμε με περίσσιο πάθος σαν να είναι τελικός».