Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η παιδική κερκίδα στο «Παλατάκι»



Και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι, λειτούργησε στο PAOK Sports Arena, η “Παιδική Κερκίδα” της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για τη δημιουργία υγιών φιλάθλων με κεντρικά πρόσωπα τα μικρά παιδιά στέλνοντας έτσι το μήνυμα του αθλητισμού σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Στο πλαίσιο της κερκίδας, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Περιστέρι φιλοξενήθηκαν στο «Παλατάκι» ακαδημίες μπάσκετ από τον Ορφέα Πλαγιαρίου, τον Θρίαμβο Ταγαράδων και τον Ζέφυρο και συμμετείχαν σε διάφορα χάπενινγκ που έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα.

Η "Παιδική Κερκίδα" έχει σχεδιαστεί και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη (4η) συνεχόμενη χρονιά από την Γενική Διεύθυνση Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με σκοπό την ανάπτυξη, την προσφορά και την καλλιέργεια της αθλητικής κουλτούρας, παιδείας, συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος.

Έτσι, από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα (Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 με τον Κολοσσό Ρόδου στις 7μ.μ.) καθώς και όλους τους επόμενους αγώνες στο PAOK Sports Arena, μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου τα σχολεία ή οι μαθητές καθώς και Τμήματα Ακαδημιών από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τους εντός έδρας αγώνες της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Στύλα Κωνσταντίνο, Υπεύθυνο Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης στο 2310 472551/ 6945 80 60 64  ή με Fax στο 2310 476313 ή με E - Mail στο marketing@paokbc.gr