Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Χακόμπο:"εφόσον παρουσιάσουμε την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής στα τελευταία εντός έδρας ματς, τότε δεν έχουμε αντίπαλο"



O Χακόμπο στο «novasports» :«Εχω έρθει στον ΠΑΟΚ για να παίζω, απουσίασα από τις προπονήσεις για ένα μήνα, τώρα πήρα την ευκαιρία και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.Η ομάδα βελτιώνεται, βεβαίως είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα, απέχουμε χρονικά από το τέλος της σεζόν, ωστόσο τώρα πλέον αυτοί οι αγώνες που έρχονται θα κρίνουν την θέση μας στην τελική κατάταξη».
Σ' ότι έχει να κάνει με την άποψη που είχε για την ομάδα προτού να τη γνωρίσει εκ των έσω σε σχέση μ' αυτήν που έχει πλέον, ιδού τι σχολίασε: «Η άποψη που είχα διαμορφώσει στο παρελθόν, είναι διαφορετική από αυτή που έχω τώρα. Προτού έρθω
στο σύλλογο, όλοι μου μιλούσαν για τα οικονομικά προβλήματα που είχε, τώρα που ζω μέσα στο σύλλογο, αντιλαμβάνομαι πως είναι η ίδια κατάσταση που υφίσταται και στην Ισπανία, εξάλλου βλέποντας πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ, καταλαβαίνει κάποιος πόσο μεγάλος σύλλογος είναι...».
Αναφορικά με τον πρόσφατο αγώνα στην Κέρκυρα και το τι δεν πήγε καλά, σημείωσε: «Ο πρώτος λόγος είναι πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είχαμε την κατοχή, μάλιστα σε πολύ μεγάλο ποσοστό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είναι σίγουρο πως εξαιτίας της έντασης του ανέμου, οι ομάδες δεν μπορούσαν να παίξουν μπάλα. Βεβαίως αυτό το γνωρίζαμε. Το μοναδικό που μας έλειψε ήταν το γκολ, αυτά τα ματς κρίνονται στο ένα γκολ. Εάν το είχαμε πετύχει, τότε ο απολογισμός θα ήταν διαφορετικός».
Και κατέληξε παραθέτοντας την άποψή του για το πώς πρέπει να δράσει ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του στην επικείμενη, εκτός έδρας, αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Κατά πρώτον, εφόσον παρουσιάσουμε την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής στα τελευταία εντός έδρας ματς, τότε δεν έχουμε αντίπαλο. Δεν μπορεί να μας κοντράρει ούτε ο Πανιώνιος, ούτε καμία άλλη ομάδα της Superleague. Ωστόσο κάθε ματς έχει την ιδιαιτερότητά του, ο Πανιώνιος μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα, αμύνεται αποτελεσματικά. Επίσης έχει το εύκολο γκολ, αυτό είναι σημαντικό στο φετινό πρωτάθλημα, με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει σε όλες τις ομάδες...».