Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δημήτρης Κωνσταντινίδης:"Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ΠΑΟΚ που θα διεκδικεί πρωταθλήματα και αν υπάρχει υπομονή από τον κόσμο θα το καταφέρουμε"



Δηλώσεις Δημήτρη Κωνσταντινίδη μετά την πρωινή προπόνηση
novasports.gr
Για τη δική του παρουσία ως τώρα: «Αν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ο προπονητής θα του δώσει και άλλες ευκαιρίες. Προσπαθώ μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις να βελτιώνομαι».
Για το χθεσινό ντέρμπι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με μεγαλύτερο πάθος, ισοφαρίσαμε και αν παίζαμε πιο σοβαρά για μεγαλύτερο διάστημα θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».
Για το αν έχει γίνει το όνειρο του πραγματικότητα: «Από μικρός αυτός ήταν ο στόχος μου. Ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι και με δουλειά ελπίζω και σε άλλες ευκαιρίες».
Για τη σημασία που έχει για την ομάδα, να παίζουν δικοί της ποδοσφαιριστές: «Είναι
ότι καλύτερο να έχει δικούς της παίκτες. Δείχνει τη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και παιδιά, ο Πέλκας, ο Πόποβιτς, ο Δερμιτζόγλου που δεν έχουν παίξει ακόμα».
Για τις διαφορές που διακρίνει στην πρώτη ομάδα: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Από τη β' ομάδα βγήκαμε, χρωστάμε πολλά στους προπονητές και ακόμα και στο ξεκίνημα της χρονιάς που έπαιζα στη β' ομάδα έπρεπε να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αλλάζει ο ρυθμός στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, όλα είναι πολύ πιο γρήγορα. Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος σε όλο το 90λεπτο, γιατί όταν χάσεις τη συγκέντρωση μπορείς να δημιουργήσεις πρόβλημα στην ομάδα».
Για τους στόχους που έχουν οι νεαροί: «Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ΠΑΟΚ που θα διεκδικεί πρωταθλήματα και αν υπάρχει υπομονή από τον κόσμο θα το καταφέρουμε. Να στηρίξουμε τους μικρούς και τον προπονητή που έχει διάθεση για δουλειά και να βγάλει και άλλούς παίκτες».
Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ ως τώρα: «Χρωστάω πολλά στον πατέρα μου που με έφερνε καθημερινά από τον Κορινό, για προπόνηση. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες,. Οταν ήρθα στην πρώτη ομάδα, ο Αθανασιάδης, ο Φωτάκης, ο Σαλπιγγιδης, πέρσι ο Μπαλάφας, με στηρίζουν για να αντεπεξέλθω στη δυσκολίες».
Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια και το πριμ: «Όταν ο μεγαλομέτοχος έρχεται και πριν και μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια, είναι ότι καλύτερο για μας. Μας μίλησε πολύ ωραία. Τώρα για το πριμ εντάξει... Ισως έπρεπε να δοθεί στα προηγούμενα ματς, δε δόθηκε τότε, δόθηκε τώρα».
Για τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται: «Με τον Αποστολόπουλο είμαστε φίλοι, ο Ετο μας βοηθάει και έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό».
Για τις απώλειες εκτός έδρας και το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βέροια: «Αν θέλουμε να είμαστε κοντά στο κυνήγι του πρωταθλήματος έπρεπε να τα πάρουμε αυτά τα ματς. Με δουλειά θα τα καταφέρουμε και ξεκινάμε από το παιχνίδι με τη Βέροια. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».