Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Συμφωνία με τον German Chistyakov



Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης ήρθε σε συμφωνία με τον κ. German Chistyakov, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του στρατηγικού σύμβουλου σε θέματα αθλητισμού. Μιλώντας στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΠΑΕ, ο νέος σύμβουλος δήλωσε:
«Είμαι ευγνώμων στον κ. Σαββίδη για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ σε έναν τόσο δημοφιλή σύλλογο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει θέσει πολύ σοβαρούς στόχους και για να τους επιτύχουμε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά.Ο ΠΑΟΚ έχει πιστούς φιλάθλους και μεγάλη παράδοση πάνω στην οποία καλούμαστε να χτίσουμε έναν μοντέρνο και επιτυχημένο σύλλογο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα και σ' όλο τον κόσμο αξίζουν να γευτούν ξανά μεγάλες χαρές με τη βοήθεια του κ. Σαββίδη. Η παρουσία μιας δυνατής και φιλόδοξης ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι απ' το οποίο μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν όλοι!».
Το προφίλ του German Chistyakov
Ο 42χρονος German Chistyakov εργάστηκε ως γενικός διευθυντής της ρωσικής Ανζί από τον Ιανουάριο του 2011 ως το περασμένο καλοκαίρι, ενώ προηγουμένως ήταν εκτελεστικός διευθυντής της ρωσικής λίγκας του μπάσκετ. Από το 2006 ως το 2009 ήταν διευθυντής του τμήματος Μάνατζμεντ Αθλητισμού του πανεπιστημίου της Μόσχας.