Οnce PAOK, always PAOK
Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια Μες την Αθηνα στελναμε βαγονια Με ΠΑΟΚτσηδες, τρελοκομεια Και Αθηναιους στα νοσοκομεια Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε 'μεις οι χιλιαδες οπαδοι σου Κι η Τουμπα παλι θα 'ναι καζανι Γαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι...

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.Ο ανεύθυνος ορισμός από την ΚΕΔ του διαιτητή Ηλία Σπάθα στον αγώνα Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Η ΚΕΔ οφείλει επιτέλους να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στον Π.Α.Ο.Κ. και στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε για τη δημιουργία μιας πραγματικά πανίσχυρης σε όλα τα επίπεδα ομάδας.
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκανε αυτό που όφειλε να κάνει απέναντι στα θεσμικά όργανα για το συγκεκριμένο θέμα. Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ζητάμε από τους φιλάθλους μας, που θα βρεθούν την Κυριακή στη Βέροια, να προστατεύσουν την ομάδα.
Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι στο νέο δρόμο που χαράζουμε θα βρούμε πολλά εμπόδια. Ως Π.Α.Ο.Κ. έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και πρέπει να αποφύγουμε οποιαδήποτε τιμωρία που θα μας φρενάρει και θα μας πάει πίσω.
Φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ., αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια, ρίψη αντικειμένων, πυρσοί, βεγγαλικά και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας μας.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς.. μην πέφτετε.. και αν πέσετε να σηκωθείτε..σίγουρα έχετε την δύναμη.. μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε...