Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννης Μέλκας:"Μετά και τις τρεις στη σειρά ήττες η νίκη απέναντι στον Εθνικό ήταν μονόδρομος" - Τόλης Αρμενάκης:"Θαύμα που βρίσκομαι στο γήπεδο και έπαιξα κιόλας"



Γιάννης Μέλκας: «Συγχαρητήρια στον Αρμενάκη που ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού αλλά και στις ανάγκες όλης της ομάδας. Πολλά μπράβο και σε όλους όσους τον βοήθησαν να επανέλθει τόσο γρήγορα.Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς που παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Και αυτό γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα , πήραμε κάποιες καλές νίκες και δημιουργήσαμε προσδοκίες όχι μόνο στον κόσμο μας αλλά και στους ίδιους τους
εαυτούς μας. 

Μετά και τις τρεις στη σειρά ήττες η νίκη απέναντι στον Εθνικό ήταν μονόδρομος. Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε καλά, εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και προηγηθήκαμε με 2-0. Στο τρίτο σετ κάναμε κάποια λάθη γιατί τα πόδια μας ήταν ακόμα βαριά μετά και τις τρεις ήττες, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας απομακρυνθήκαμε από την τακτική μας. Στην αντίπερα όχθη η είσοδος του Κωνσταντίνου Δαλακούρα βελτίωσε την υποδοχή του Εθνικού και έδωσε την ευκαιρία στον Σιδηρόπουλο να μοιράσει καλύτερα το παιχνίδι. Στο τέλος μίλησε η καρδιά μας και πήραμε το ματς»

Τόλης Αρμενάκης:«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Θαύμα που βρίσκομαι στο γήπεδο και έπαιξα κιόλας. Συγχαρητήρια στον φίλο και γιατρό μου Νίκο Τσάτσα που με βοήθησε ώστε να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Του αφιερώνω την νίκη. Είχαμε καλύτερη υποδοχή από τα περασμένα ματς. Βοήθησα όσο μπορούσα, αλλά δεν στέκομαι στο τι έκανα εγώ, αλλά στο ότι η ομάδα με την παρουσία μου ανέβηκε ψυχολογικά. Όλα είναι θέμα ομάδας»