Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ-GAYros 76-71 Θρύνε θυμήσου εδώ είναι Βορράς εμείς θα σε γλεντάμε και συ θα προσκυνάς
Τα Δεκάλεπτα: 20-21, 39-37, 55-54, 76-71 

ΠΑΟΚ: Κασελάκης 4, Χαραλαμπίδης 15 (2), McGrath 10 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 10, Δέδας 8 (2), Παπαδόπουλος 13, Καλλές 3, Χαριτόπουλος 13 (1).

Σούλης Μαρκόπουλος:«Συγχαρητήρια στον κόσμο για την καυτή ατμόσφαιρα. Βοήθησε τους παίκτες για τη νίκη. Είχαμε συγκέντρωση σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Μείναμε συγκεντρωμένοι ακόμη και όταν
φάνηκε ότι το παιχνίδι δεν πηγαίνει και βρίσκαμε τρόπους να διορθώνουμε την άμυνα και την επίθεση. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τη μέχρι τώρα πορεία του, ειδικά στην Ευρώπη όπου κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αυτή η νίκη είναι σπουδαία. Το πιο σπουδαίο είναι να δούμε στο τέλος που θα είμαστε.

Ο Ολυμπιακός παίζει σκληρή άμυνα και κάνει πολύ καλό ΄΄φαστ μπρέικ΄΄. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα. Εμείς δεν του δώσαμε δικαίωμα να κάνει αυτά που μπορεί, πήγαμε το ματς κοντά στο καλάθι και δεν δώσαμε ευκαιρία να μας επιτεθεί σε ανοικτή άμυνα.

 Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ακόμη… Για τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Άλλο όταν παίζεις στην έδρα σου και άλλο εκτός έδρας. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες πίστεψαν ότι μπορούν να κοιτάνε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Πολλές φορές πρέπει να σου πηγαίνει και το παιχνίδι. Παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα είχαμε μεγάλη διάρκεια. Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, και θέλουμε να το δείχνουμε σε κάθε ματς. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, προσπαθούν και βέβαια παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Η νίκη, όμως, είναι σαν να μην υπάρχει. Η ομάδα πρέπει να πάει ως το τέλος και να προσπαθεί να κερδίζει όλα τα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26