Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1 Επιτέλους νίκη με μια αρκετά καλή εμφάνιση παρά της αρκετές ελλείψεις παικτών μας



Π.Α.Ο.Κ. (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Λίνο, Λάζαρ, Ρομπέρ (51' Ολίσε), Καμαρά (83' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65' Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης.
Τα γκολ: Αθανασιάδης (38') Κατσικάς (45+1')  Λόρενς (49')  - Περογαμβράκης (9')
 
Φωτογραφίες από το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  ΕΔΩ
 
Σαν σήμερα πριν από δεκαπέντε χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Κατσούρης και η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τον νεαρό ποδοσφαιριστή της. Πριν το ματς οι παίκτες του ΠΑΟΚ & ΟΦΗ κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο του στην Τούμπα.Ο Γιώργος Δώνης παρέδωσε ένα κάδρο με τη φανέλα με το νούμερο 17 στον πατέρα του αείμνηστου Παναγιώτη Κατσούρη.

«Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής»

 

Γιώργος Δώνης: «Είναι σημαντικό που επανήλθαμε στις νίκες. Πλέον πρέπει να προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε τα νέα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο στο σύνολο μας και να έχουμε καλύτερη απόδοση»
Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πλέον μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει πιο εύκολα και πιο αποδοτικά το 4-4-2: «Θεωρώ ότι δεν παίξαμε ένα κλασικό 4-4-2, μια κι ο Λόρενς αγωνίζεται ως πιο ελεύθερος επιθετικός. Πλέον αποκτήσαμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό κατάλληλα μέσα στο γήπεδο για να γίνουμε καλύτερη ομάδα». 
Για κάποιες εντολές που έδωσε στουςε παίκτες του, στον τραυματισμό του Περογαμβράκη στη φάση που ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι, σχολίασε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Το έχω ξανακάνει στην καριέρα μου, όταν είχα τέτοια ευκαιρία. Αυτά που είπαμε είναι εσωτερικά πράγματα. Απλά δε μου άρεσαν ορισμένα πράγματα και με έντονο τρόπο τα είπα στους παίκτες μου για να αντιδράσουμε στο παιχνίδι». 
Για το πότε θα μπουν σε πλήρη δράση οι Καμαρά και Ολίσε, υπογράμμισε: «Δε βάζω τέτοιο στόχο. Απλά θέλω να εκμεταλλεύομαι την
κάθε μέρα. Τα καινούργια παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και πλέον θα βλέπουμε κάθε μέρα τη δουλειά που γίνεται, θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και θα διεκδικούν θέσεις στην ενδεκάδα».
Τέλος για το αμυντικό πρόβλημα που εμφάνισε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, είπε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα ειδικό παιχνίδι λόγω των προβλημάτων της τελευταίας στιγμής. Ο Φωτάκης, αν και τον περιμέναμε να παίξει, πονούσε και δεν αγωνίστηκε και ο Κατσουράνης αρρώστησε. Εγιναν σημαντικές αλλαγές πριν το παιχνίδι, αλλά αν θέλετε την άποψή μου γι΄ αυτό, πρέπει πιο πολύ να πιέζουμε τον κάτοχο της μπάλας πριν φθάσει αυτή στην περιοχή μας και μετά παίζει ρόλο η ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά των παικτών».Η συνέντευξη Δώνη όπως κατεγράφη στο sport2310.gr