Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Περιστέρι-ΠΑΟΚ 55-63 Διπλό τετράδας ο ΠΑΟΚ



Από basketblog.gr Μόνο για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ απέναντι στο Περιστέρι εκτός έδρας, καθώς στη συνέχεια επέβαλλε τον ρυθμό του και κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 63-55.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τους Δέδα και Τσαϊρέλη, οι οποίοι πέτυχαν από 16 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Λάζαρου Παπαδόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιβάλλουν από την αρχή τον ρυθμό τους και να πάρουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη όμως, κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ και να δυσκολέψουν το έργο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο δεκάλεπτο, ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να προηγούνται με 19-18, ενώ το Περιστέρι προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και να πάρει το προβάδισμα. Το έργο τους όμως αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μισού του αγώνα, το οποίο ολοκληρώθηκε με 35-33 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Περιστέρι δεν κατάφερε να παίξει στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πάρει μία καλή διαφορά απέναντι στους γηπεδούχους. Αυτή η διαφορά πάντως δεν κράτησε μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, καθώς το Περιστέρι μείωσε το σκορ και έτσι το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενο με 47-42. Ο Μάντζαρης προσπάθησε να δώσει κάποιους πόντους στην ομάδα του, παρά την αστοχία του από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε το πάνω χέρι. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν έτσι στη νίκη, επικρατώντας με 63-55.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 33-35, 42-47, 55-63.



ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κασελάκης 7, Χαραλαμπίδης 10 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 12, Δέδας 16 (4), Παπαδόπουλος 5, Νικολόπουλος 6 (2), Καλλές, Χρυσικόπουλος 7 (1), Αμπάρας.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 11, Κομποδιέτας 4, Θορν 8 (2), Κανονίδης 9 (1), Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 11, Ουίλιαμς 6, Χάινς, Πέτρουλας 2, Μελισσαράτος 4.