Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Γιώργος Δώνης:"Τον Κατσουράνη τον πήραμε για στόπερ" - " νομίζω ότι η ομάδα θα κάνει μεγάλες νίκες. Εμπιστεύομαι την ομάδα"Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά την λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ

Για τον αγώνα: «Παίξαμε σε έναν θλιβερό αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να εμποδίσει και τις δύο ομάδες. Ίσως περισσότερο εμάς που είχαμε την κατοχή. Μετά τα 6-7 πρώτα  λεπτά που η ΑΕΚ έκανε δύο φάσεις δημιουργήσαμε προβλήματα κυρίως από αριστερά και είχαμε ευκαιρίες με τους Λόρενς και Σαλπιγγίδη. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε μέσα στη λάσπη να βάλουμε τη μπάλα κάτω. Δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση. Πάντως ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε ιδιαίτερα εμάς που είχαμε μεγάλη διάθεση μετά τα πρώτα πέντε λεπτά».

Για τα θετικά σημεία που θα κρατήσει: «Σε αυτά τα ματς όταν περνά η ώρα το παιχνίδι πηγαίνει στη δύναμη και στη μονομαχία. Οι επιθετικοί μας προσπάθησαν πολύ, αλλά δεν είναι το δυνατό τους κομμάτι στη δύναμη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος, είχαμε καλή αμυντική οργάνωση, μακάρι ο αγωνιστικός χώρος να ήταν διαφορετικός. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αν και οι συνθήκες ήταν περισσότερο εναντίον μας».

Για τη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη ως στόπερ: «Τον Κατσουράνη τον πήραμε για στόπερ. Ο Κατσουράνης με τον τρόπο που παίζουμε είναι δύσκολο να παίξει δεύτερος αμυντικός χαφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι, όπως έγινε στο δεύτερο μέρος. Να μάθει ο Κατσουράνης αυτή τη θέση και τακτικά, όταν θα προσαρμοστεί περισσότερο θα είναι και καλύτερος αμυντικός και θα μας δώσει και πολλές καλύτερες επιθέσεις από πίσω».

Αν είναι συμπτωματικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει  φέτος ένα μεγάλο διπλό: «Εγώ νομίζω ότι η ομάδα θα κάνει μεγάλες νίκες. Εμπιστεύομαι την ομάδα. Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι να έχεις συνεχή θετικά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι ο αυτές
οι νίκες μετράνε στο πρεστίζ και τις θέλει ο κόσμος. Κάποια στιγμή μέσα στην περίοδο η ομάδα θα δώσει μεγάλες νίκες για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Για την αποβολή του: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία. Είπα ‘δεν βλέπεις η μπάλα είναι μέσα;’  Το θεώρησε ειρωνεία και με απέβαλε. Δεν νομίζω να έχω στοχοποιηθεί. Με τον Άρη δικαίως αποβλήθηκα, σήμερα είναι υπερβολή».

Για τη χρησιμοποίηση του Καμαρά στα δεξιά: «Δεν είναι κριτήριο σε αυτό το γήπεδο. Στο πρλοηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη μου είπε ότι στην προηγούμενη ομάδα του έπαιζε περισσότερο στα δεξιά. Σήμερα δεν είχαμε άλλη επιλογή».

Για τον αν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει: «Υπάρχει η καθημερινότητα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Μέσα από αυτή κρινόμαστε. Αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πράγματα του σχεδιασμού μέχρι το καλοκαίρι και κάποια άλλα μετά το καλοκαίρι».
πηγή: sport2310.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26