Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Λίαμ Λόρενς:"Για να φτάσουμε στη νίκη πρέπει να παίξουμε καλά, είναι τόσο απλό"Ο Λίαμ Λόρενς παρέλαβε το βραβείο του MVP της 21ης αγωνιστικής δηλώνοντας: 

Για το βραβείο και την εμφάνιση με τον ΟΦΗ: «Πρέπει να πω ότι με τιμάει και είναι πολύ σημαντικό το βραβείο. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που ήρθε σε ένα παιχνίδι που επιστρέψαμε στις νίκες».

Για το αν έχει επιστρέψει στη φόρμα του και παίζει στη θέση που του αρέσει: «Είναι καλό για μένα να παίζω πίσω ή δίπλα στον επιθετικό. Μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα και να είναι δημιουργική. Είμαι σε περίοδο που είμαι απελευθερωμένος από τραυματισμούς και μπορώ να βοηθήσω ξανά την ομάδα».

Για το αν το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ μπορεί να βοηθήσει να επιστρέψει σε ένα καλό σερί η ομάδα: «Μία νίκη δεν είναι αρκετή. Χρειαζόμαστε και αύριο ένα αποτέλεσμα και πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε βαθμούς»

Για τον τρόπο που θα έρθει το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ: «Να παίξουμε καλά! Είναι τόσο απλό.»


Για την απουσία του Κλάους και τη δική του ευθύνη: «Πάντα αισθάνομαι την ευθύνη να σκοράρω, να παίξω καλά. Δεν έχει σημασία με το ποιον θα αγωνιστώ. Ο Κλάους θα μας λείψει έτσι και αλλιώς γιατί είναι μόνιμος σκόρερ και μία διαρκής απειλή για τον αντίπαλο».

Για το αν αποτελεί κίνητρο για τον ΠΑΟΚ ένα γεμάτο γήπεδο από αντιπάλους αύριο: «Ξέρουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρω ότι ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι. ΤΟ ίδιο κάνουμε και εμείς, είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, σε ένα μεγάλο γήπεδο, στο οποίο θα παίξω και εγώ για πρώτη φορά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26