Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος:"Η βελτίωση έρχεται από τα παιχνίδια. Στην προπόνηση κάνουμε κάποια έξτρα πράγματα.Χρειάζομαι βελτίωση στη σέντρα"



Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή PAOK24 του Libero 107,4 και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πώς έζησες το παιχνίδι με τον ΟΦΗ;«Μετά από καιρό έπρεπε να κάνουμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Υπήρχε ένα άγχος που δεν είχαμε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Στο προχθεσινό παιχνίδι τα καταφέραμε» 
Γίνεται 0-1 στο ξεκίνημα και τι σκέφτεσαι;«Δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί από το πρώτο λεπτό. Σε μία αντεπίθεση ο αντίπαλος σκόραρε. Προτού τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπροστά αν και η απόδοση μας δεν ήταν τόσο καλή. Μας είπε στο ημίχρονο ο προπονητής μας να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό κάναμε». 
Για τη φάση που διαμαρτύρεται ο ΟΦΗ για πέναλτι, έχεις άποψη; Στο πέναλτι ήμουν κοντά και πιστεύω ότι δεν ήταν γιατί πρώτα βρήκε μπάλα ο Ιτάνζ και μετά ίσως να βρήκε και τον παίκτη». 
Πως αντιλαμβάνεσαι ότι αλλάζει ο ΠΑΟΚ με τις προσθήκες νέων παικτών;«Από τη στιγμή που έρχονται καινούργιοι ποδοσφαιριστές ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Οι πιο παλιοί πρέπει να τους βοηθήσουμε να
μπουν στο κλίμα, να καταλάβουν τον τρόπο του προπονητή. Να βοηθηθούν αυτοί για να μπουν στην ομάδα,αλλά να βοηθηθούμε και εμείς από τον ανταγωνισμό». 
Πώς νιώθεις στη θέση σου, παίζεις εσύ και ο Κωνσταντινίδης, που είναι δύο παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες;«Είναι κάτι πολύ καλό. Ο προπονητής μας πιστεύει και εμένα και τον Δημήτρη και πιο πολύ από τον έμπειρο, Ετο. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι». 
Τι σκέφτεσαι για σένα φέτος. Οτι είναι η ευκαιρία σου;«Και πέρσι τον Ιανουάριο με τον κ. Μπόλονι άρχισα να παίρνω παιχνίδια. Υπάρχει άγχος αλλά όταν μπαίνω να παίξω είναι να δώσω ότι καλύτερο μπορώ να βελτιώνομαι μέσα από τους αγώνες και να βοηθάω την ομάδα. Ο προπονητής θα κρίνει για το ποιος πρέπει να παίζει βασικός». 
Τι λες εσύ για τον εαυτό σου;«Ολοι πρέπει να βελτιώνονται. Προσπαθώ  για το καλύτερο κάθε φορά που παίζω. Η βελτίωση έρχεται από τα παιχνίδια. Στην προπόνηση κάνουμε κάποια έξτρα πράγματα.Χρειάζομαι βελτίωση στη σέντρα». 
Για το θέμα του συμβολαίου σου τι έχει γίνει ακριβώς;«Είχε γίνει μία πρώτη επαφή τον Ιανουάριο, δεν είχε προκύψει κάτι το ουσιαστικό και περιμένω μια νέα επαφή με τους διοκούντες. Περιμένω να δω τι θα γίνει.Ελπίζω στο τέλος να υπάρξει μία συμφωνία». 
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το αντιμετωπίζεις ωςένα ντέρμπι ή ως ένα παιχνίδι με μία ομάδα που βρίσκεται χαμηλά;«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, πέρα από τα προβλήματά της. Θα είναι ένα ντέρμπι.Άσχετα αν η ΑΕΚ δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω δε θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη, γιατί και καλύτερους παίκτες έχουμε και καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε και πάλι ένα καλό σερί»