Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μπάνε Πρέλεβιτς:"θα κάνουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ..."



Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι, με αφορμή την υπόθεση McGrath και την αποχώρηση του καλαθοσφαιριστή από την Ελλάδα χωρίς την άδεια και χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ομάδας. Στη συνέντευξη Τύπου, όπου αναλύθηκε η κατάσταση, αλλά και η σκληρή στάση που πρόκειται να κρατήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να προστατευτούν τα συμφέροντα της ομάδας, μίλησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης, ενώ στο πάνελ συμμετείχε και ο σύμβουλος Αρις Καρακούσης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε: «Ο Donnie McGrath αδικαιολόγητα απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας και χθες το απόγευμα, αλλά και σήμερα το πρωί και όπως όλοι γνωρίζεται, αλλά έχουμε πληροφορηθεί και εμείς, βρίσκεται στη Λιθουανία, σε μία άλλη χώρα και θέλει να παίξει σε μία άλλη ομάδα. Είδαμε και δηλώσεις του παίκτη στην επίσημη ιστοσελίδα της Zalgiris και αναφορά ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι μία ομάδα Ευρωλίγκα να προχωρά σε αυτή την κίνηση, για έναν παίκτη που ανήκει σε άλλη ομάδα. Ο McGrath έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, οι αποδοχές του θα έπρεπε να καταβληθούν σε οκτώ δόσεις, μέχρι τώρα θα έπρεπε να είχε πάρεις τις πέντε δόσεις και του έχουν καταβληθεί και οι πέντε. Ο παίκτης έχει φύγει από την ομάδα, εμείς θα κάνουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να γνωρίζει και ο παίκτης, αλλά και όσοι τον προστατεύουν ή τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης, τόνισαν σχετικά…


Για τις επαφές που έγιναν με την Zalgiris…
Μπάνε Πρέλεβιτς:  «Μιλήσαμε την Παρασκευή με τον αθλητικό διευθυντή της Zalgiris, τον ενημερώσαμε για το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης. Μας είπε ότι είχε διαφορετική ενημέρωση από τον μάνατζερ του McGrath. Τους ενημερώσαμε και γραπτώς και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουν κι αυτοί. Μπορεί να είναι μία ευκαιρία για τον παίκτη, αλλά δεν μπορείς να φεύγεις από μία ομάδα που έχει συμβόλαιο έτσι απλά. Και ο παίκτης ήταν πληρωμένος και μας άφησε και μερικά πράγματα που πρέπει εμείς να πληρώσουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να ζημιωθεί η ομάδα. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε αναλυτικά για όλα αυτά. Η δύναμη της ομάδας μας είναι η ομαδικότητα και το καλό κλίμα που δημιουργούν οι παίκτες, κυρίως οι Έλληνες. Αγωνιστικά ένας παίκτης επιπέδου McGrath σίγουρα θα λείψει, αλλά εγώ πιστεύω ότι μέσα απ' την ομάδα, πάντα το πίστευα, μπορεί να καλυφθεί κάθε κενό. Άλλωστε, ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό…»

Τέλης Zουρνατσίδης: «Κανείς απ' τους παίκτες δεν χάρηκε που έφυγε ένας παίκτης, όπως ο McGrath, όμως θα πρέπει όλοι να ξέρετε ότι αυτή η ομάδα τους παίκτες τους κάνει όλους καλύτερους. Το δυνατό σημείο της ομάδας είναι το περιβάλλον, οι προπονητές, οι παράγοντες. Οι παίκτες αλλού μπορεί να μην μπορούν να παίξουν τόσο καλά, όπως μπορούν στον ΠΑΟΚ κι . Αυτό ίσως το έχουμε πληρώσει παλιότερα. Έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς μεταξύ μας και αυτό το στοιχείο είναι ο καλύτερος μας παίκτης. Αυτό το στοιχείο αν φύγει θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Αυτά όμως μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Και με την κουβέντα που κάναμε με τα παιδιά, είμαστε αποφασισμένοι κι αυτή την κακόβουλη ατυχία να την αντιμετωπίσουμε και δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα να την ξεπεράσουμε κιόλας. Αν κριθεί ότι πρέπει να πάρουμε παίκτη, θα πάρουμε. Το μέλημα μας είναι να μη ζημιωθεί οικονομικά ο ΠΑΟΚ. Έχουμε έναν παίκτη που τον έχουμε πληρώσει και δεν είναι ούτε χθες, ούτε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας μας».