Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Στέλιος Καζάζης:"δεν μπήκαμε στο παιχνίδι" ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου 0-3 (16-25, 16-25, 17-25)

Για κάκιστη βραδιά έκανε λόγο ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Καζάζης μετά την ήττα από τη Νίκη Αιγινίου (Σάβ.16/02.) Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι δεν αξίζει ο ΠΑΟΚ τέτοια παρουσία, ενώ δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι παίκτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο. 

«Ήταν μια κάκιστη βραδιά. Μια ήττα που δεν έχει λογική. Ο κάθε αντίπαλος μπαίνει μέσα για να κερδίσει αλλά εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν η υπόθεση της εισόδου στην πρώτη 4αδα γίνεται δύσκολη και εάν η ομάδα του υποτίμησε τον αντίπαλο ο νέος τεχνικός δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας τέσσερις ακόμα αγωνιστικές με ομάδες πολύ δυνατές. Σίγουρα αυτό το παιχνίδι ήταν ένα ματς από το οποίο περιμέναμε τη νίκη για να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια. Με αυτή την παρουσία όμως δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Από την πρώτη επαφή που είχα με τους παίκτες τους είπα ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υποτίμησαν μια ομάδα που κυνηγάει την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν αξίζει αυτός ο ΠΑΟΚ τέτοια παρουσία».πηγή: volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26