Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Αλλαγή στέγης του PAOK-26:Απο την πλατφόρμα του blogger στην πλατφόρμα του wordpress.... paok26.wordpress.comΔευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

17/8/2010 η πρώτη ανάρτηση μας στην πλατφόρμα του blogspot

25/2/2013 η τελευταία ανάρτηση μας   

Συνολικές αναρτήσεις 2.260


Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στέγη και να μετακομίσουμε στην πλατφόρμα της wordpress.

  • Συνεχίζουμε λοιπόν από τις 1/3/2013 στην νέα διεύθυνση  μας    paok26.wordpress.com
διατηρώντας το ίδιο χαμηλό προφίλ - χαμηλούς τόνους διευρύνοντας την θεματολογία μας πέραν αυτής του ΠΑΟΚ μας με ειδήσεις από την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία.

  • Θα αναδημοσιεύουμε ειδήσεις (δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι για να τρέχουμε για ρεπορτάζ) οι οποίες κρίνουμε ότι αξίζει τον κόπο να αναδημοσιευτούν.

  • Θα συνεχίσουμε την πάγια τακτική μας να αναφέρουμε πάντα την πηγή της είδησης και πάντα με λίνγκ που θα οδηγεί στην πηγή και όχι αλλάζοντας λέξεις & προτάσεις  να της παρουσιάζουμε ως δικές μας.

  • Θα συνεχίσουμε φυσικά να λέμε την γνώμη και την άποψη μας για θέματα που κρίνουμε ότι έχουμε κάτι σοβαρό να πούμε,και όχι να κράζουμε δεξιά αριστερά από το πρωί μέχρι το βράδυ.Αυτό το αφήνουμε για άλλους.

  • Θα συνεχίσουμε χωρίς να έχουμε-να θέλουμε κανένα οικονομικό όφελος με αυτήν την εντελώς ερασιτεχνική ασχολία μας με το μπλόγκινγκ.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.Για το μεράκι μας....


Τέλος να ευχαριστήσουμε τους 155.470  φίλους μας που μας έκαναν την τιμή να μας επισκεφτούν.Ενα ευχαριστήριο και στους 1.960 φίλους μας στο Facebook ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!!!

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26