Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βαλμάδας, Αλεξανδρούπολης,Ορεστιάδας:"...Ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε με τον Π.Α.Ο.Κ.;



«Ως γνωστών ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωμάτιο αλλά ένας οργανισμός, μια μεγάλη οικογένεια με ιστορία, αρχές και αξίες. Η ψυχή του συλλόγου του Π.Α.Ο.Κ. είναι φυσικά ο λαός του, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του σε αυτόν τον τόπο από το 1926 έως σήμερα. Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο θεματοφύλακας της ιδέας του και πρεσβευτής των αξιών του. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε κάποια πράγματα που υπέπεσαν στην αντίληψη μας σχετικά με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και έχουν προεκτάσεις σε κοινωνικά ζητήματα.
Είμαστε οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. και στρατιώτες της ιδέας του. Εκφράζουμε κάποιες σκέψεις και κάποιους προβληματισμούς μας. Κάποιοι είμαστε μέλη συνδέσμων και άλλοι όχι. Καλοπροαίρετα θα θέλαμε να εκθέσουμε τις σκέψεις μας, έχοντας πάντα στο μυαλό μας το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

Όπως όλοι θα γνωρίζετε τις τελευταίες δεκαετίες πραγματοποιείται ένα οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της κάθε είδους ταυτότητας και διαφορετικότητας. Η λεγόμενη «παγκοσμιοποίηση», «νέα εποχή», «νέα τάξη πραγμάτων» κτλ. Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν αυτή έχει ως στόχο την εξάλειψη οποιουδήποτε στοιχείου μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους ανθρώπους σε συνδυασμό με μια πλήρη αποβλάκωση και καθοδήγηση, μέσω των χειραγωγημένων Μ.Μ.Ε., των λαών. Και φυσικά η εξάλειψη των στοιχείων της διαφορετικότητάς μας γίνεται για να μπορούν ευκολότερα να μας ελέγχουν.

Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτή η παγκοσμιοποίηση, η νέα τάξη πραγμάτων,
χρησιμοποιεί διάφορες οργανώσεις. Είναι γνωστό πως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Μασονία (και τα παρακλάδια της όπως ο Ροταριανός Όμιλος) και άλλα τέτοια «ευαγή ιδρύματα» χρησιμοποιούνται για την προώθηση των σκοπών αυτών. Τα πλοκάμια τους είναι απλωμένα παντού και ελέγχουν πολλά σημαντικά πρόσωπα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής κάθε χώρας. Για παράδειγμα στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έχουν συμμετάσχει πασίγνωστοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, όπως οι: Γιώργος Αλογοσκούφης, Γεράσιμος Αρσένης, Άννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Θεόδωρος Πάγκαλος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Παπανδρέου, Αλέξης Παπαχελάς, Γιάννης Στουρνάρας και αρκετοί ακόμα. Εδώ να σημειώσουμε πως για έναν ανεξήγητο λόγο δεν μπορούμε να μάθουμε, εμείς οι κοινοί θνητοί, ποιος λέει το κάθε τι πίσω από αυτές τις κλειστές πόρτες.

Η παρατήρηση μας έχει να κάνει με αυτό ακριβώς το θέμα. Πέρυσι ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε επιλέξει να αυτοπαρουσιαστεί στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. στο Παλατάκι το 2012 έχοντας ως φόντο το «Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ». Αυτές τις μέρες μάθαμε ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. επέλεξε ως το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένει η ομάδα στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της το ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ, όπου έγινε και η πρώτη συνάντηση της ομώνυμης λέσχης το 1954 και από όπου πήρε και το όνομά της.

Ακόμα θα θέλαμε να επισημάνουμε την ξαφνική αγάπη του Ζαγοράκη με την πολιτική. Ο Θόδωρος που επανέφερε ο Ιβάν στον Π.Α.Ο.Κ., βάζοντας τον σε μια θέση έμμισθου υπαλλήλου της Π.Α.Ε. και με το που έγιναν οι πρώτες εκλογές μετά την άφιξη Σαββίδη ένοιωσε την ανάγκη ( ; ) να πολιτευθεί. Επίσης μια άλλη ξαφνική αγάπη εμφανίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ. με την έλευση του Σαββίδη. Αυτή του Κάτσε για τον UCK, για τον οποίο μετά μας έλεγε πως δεν γνωρίζει τίποτα. Το θέμα αυτό βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και εμπλοκή ενός πολιτικού κόμματος στα εσωτερικά του Π.Α.Ο.Κ. με ανακοινώσεις εκατέρωθεν και τη γνωστή κατάληξη.
Μετά από όλα αυτά ίσως κάποιοι να προβληματίζονται και να τους δημιουργούνται σκέψεις που δεν είναι και ιδιαίτερα κολακεύτηκες για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Τελικά ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε με τον Π.Α.Ο.Κ.; Ελπίζουμε πως όλα αυτά είναι μια απλή σύμπτωση. Ή μήπως όχι;

Υ.Γ.1 Στις 29 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη διεθνή συνάντηση εκπροσώπων της Μασονίας στην Αθήνα. Μήπως θα προσκληθεί και εκεί ο Ιβάν;
Υ.Γ.2 Τα μεγάλα μυστικά φαίνονται σε κοινή θέα.
Υ.Γ.3 Τα μάτια 444 έρχονται χρόνια δύσκολα


CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΒΑΛΜΑΔΑΣ
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ