Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση-κάλεσμα Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ για τον αγώνα βόλεϊ στο PAOK Sports Arena: "Το Παλατάκι δεν είναι γήπεδο φιλόξενο σε καραγκιόζηδες.... "



Δευτέρα 20/4 18:30 Π.Α.Ο.Κ. – Παο

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να συμπαρασταθεί μαζικά στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου που την Δευτέρα δίνει στο Παλατάκι τον
αγώνα που θα μας οδηγήσει στον τελικό του πρωταθλήματος.

Καλούμε τον κόσμο να δείξει αυτοσυγκράτηση, να δείξει εμπιστοσύνη στην ομάδα σε κάθε σημείο του αγώνα, και να μην απαντήσει στις βέβαιες προκλήσεις των ξεφτιλισμένων, που όταν πέσανε αγωνιστικά με την «γνήσια μαχητική ψυχή τους» παραμείνανε εξωαγωνιστικά. Απέναντι σε αυτούς που στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου μπάσκετ προκρίθηκαν με την βοήθεια της διαιτησίας και είχαν το θράσος να κάνουν και παράπονα. 

Την Δευτέρα δίνουμε ακόμα έναν αγώνα απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να διαγράψουν την ιστορία τους, σε αυτούς που νομίζουν ότι ξεχνάμε, στην νεότερη γενιά αυτών που πανηγυρίσανε έξαλλα το πρωτάθλημα του σπανάθα, απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να γίνουν ξανά γαύροι στην θέση του γαύρου. 

Θα πρέπει όλοι μας να έχουμε στο μυαλό μας, ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Δευτέρα. Η ομάδα, μας θέλει κοντά της και στους τελικούς. Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι νόμοι του κράτους ισχύουν επιλεκτικά και εφαρμόζονται μόνο όταν είναι να πλήξουν τον Π.Α.Ο.Κ. και τον κόσμο του. 

 Υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι το Παλατάκι δεν είναι γήπεδο φιλόξενο σε καραγκιόζηδες και καλά θα κάνει ο Ανδρεόπουλος και τα λοιπά τσουτσέκια της ομάδας του βάζελου να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί σε όλα υπάρχει και ένα όριο. 

Υ.Γ. Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό. Μετά τιμής Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.