Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Επίσημα κατηγορούμενος ο Βαγγέλας ο Μαρινάκης ,κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης



πηγή: sigmalive.com Στα χέρια του δικηγόρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου, βρίσκεται το κατηγορητήριο από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, αναφορικά
με την περίφημη εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπερ σημαίνει πως γνωστοποιήθηκε και επίσημα πως ο κ. Μαρινάκης είναι μέσα στους κατηγορούμενους.

Ο συνήγορος του κ. Μαρινάκη πήρε προθεσμία (πιθανότατα μέχρι τον Ιούνιο), οπότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να παραστεί στο γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων, καθώς φέρεται να επικαλέστηκε λόγους αρνητικής δημοσιότητας καθώς η παρουσία των δημοσιογράφων θα αποτελούσε πλήγμα στη δημόσια εικόνα του. 

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα προηγήθηκε η παρουσία στην Ευελπίδων του ισχυρού άνδρα του Λεβαδεικού, Γιάννη Κομπότη, του πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλου.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο Μαρινάκης

πηγή:thessports.gr 

Tέσσερις κατηγορίες, όλες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Κατά σειρά, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι οι εξής:

1) Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης.
3) Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.
4) Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη.