Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Bόλευ: Πρωταθλητής και κυπελούχος 2014/15 ο ΠΑΟΚ



Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-19, 25-23)

Π.Α.Ο.Κ. (Καλμαζίδης): Χιμένες 16 (13/21 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 71% υπ -57% άριστες), Παντακίδης 8 (2/3 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ), Κουρνέτας 2 (μπλοκ), Γκόμεζ 17 (13/25 επ, 4 μπλοκ), Ρανγκέλ 4 (2/6 επ, 2 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 10 (7/10 επ, 3 μπλοκ, 65% υπ, 50% άριστες) / Γκαράς (λ, 47% υπ - 41% άριστες), Ντίνας, Εφραιμίδης, Καρασαββίδης

Δηλώσεις Καλμαζίδη - Γκόμεζ -  Κουρνάτας - Γκαράς - Φώτο -  Βίντεο

Καλμαζίδης: «Δεν μπορώ να βάλω σειρά τις σκέψεις μου. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους συνεργάτες. Έχει γίνει κάτι διαφορετικό για τον ΠΑΟΚ. Το χάρηκε
όλη η Ελλάδα και όσοι αρχολούνται με το βόλει» 

Ερνάντο Γκόμεζ MVP των τελικών:«Κάτι τέτοιες μέρες, σκέφτεσαι ότι δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι να φέρνεις τον κόσμο στο γήπεδο, οικογένειες που χαίρονται με μια επιτυχία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα. Νιώθω σαν… βόμβα. Είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά και τόσο χαρούμενος και τρελός»

Βασίλης Κουρνέτας: "Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα. Γράψαμε ιστορία για ένα σύλλογο που δεν είχε πάρει νταμπλ και για το βόλεϊ που δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα. Η εικόνα τα λέει όλα. Ο ΠΑΟΚ είχε επενδύσει χρήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει κάτι καλό. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην κορυφή. Είναι πραγματικά, φοβερές οι στιγμές. Ούτε ο πιο αισιόδοξος το περίμενε."

Δημήτρης Γκαράς: "Γράψαμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έδειξε πάθος και δύναμη και έκανε το νταμπλ μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας.  Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τι γίνεται στο γήπεδο. Αυτή είναι επιτυχία για εμάς, που γεμίσαμε το γήπεδο. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον κόσμο και τον ΠΑΟΚ"