Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ανακοινώσεις Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ (Θύρα4,Β.Ε.Μ.,Κορδελιό)



 Θύρα 4

Από τον Αύγουστο του 2012 όταν και απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει αρκετές φορές και κατηγορηματικά πως τα χρέη της
ομάδας ήταν και δικά του. Πλέον οι υποσχέσεις έγιναν πράξη και με την αποπληρωμή ενός τεράστιου ποσού ο μεγαλομέτοχος απέδειξε πως ξέρει να τηρεί το λόγο του. Ασυνήθιστο για την εποχή και τον τόπο που ζουμε αλλά τόσο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και το λαό του.

Ο Σύνδεσμός μας κατά το παρελθόν έχει πάρει πολλές φορές θέση για την υπόθεση των χρεών της ομάδας. Ποτέ δεν ζητήσαμε να χαριστούν τα χρέη, ποτέ δεν θα επιτρέπαμε όμως και την εξαφάνιση του συλλόγου για εγκλήματα τρίτων. Στόχος του ΠΑΟΚ ήταν ανέκαθεν μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, κάτι που τελικά επετεύχθη. Τα γεγονότα φανερώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως εδώ και τόσα χρόνια το ζήτημα έμενε άλυτο ώστε οι ανίκανοι πολιτικοί (στους οποίους φυσικά έχουμε αναφερθεί και ονομαστικά) των δυο κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα να έχουν λόγο ύπαρξης. Να εμφανίζονται ως μεσσίες πριν τις εκλογές, να εκλέγονται με τις ψήφους των αγαθών που τους πίστευαν, να χάνονται και να επανεμφανίζονται πριν τις επόμενες. Τώρα που ξεμπροστιάστηκαν και αφού με το σπαθί τους κατάφεραν να αηδιάσουν μέχρι και τον πιο αφελή ΠΑΟΚτσή, καλό θα ήταν να μην ξαναπατήσουν ποτέ από εδώ και στο εξής το πόδι τους στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του γνωρίζουν καλά τους φίλους τους αλλά ακόμα καλύτερα τους εχθρούς τους.

Η οικογένεια Σαββίδη πλήρωσε και τους είμαστε ευγνώμωνες γι αυτό. Ευθύνη τους τώρα η δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας που θα κάνει τα εκατομμύρια των οπαδών της αρρώστιας μας ανά τον πλανήτη να παρανοούν. Που θα μας χαρίσει επιτέλους τίτλους και διακρίσεις που τόσα χρόνια άδικα στερούμαστε. Χρεος μας είναι η στήριξη με κάθε κόστος. Η αρχή πρέπει να γίνει στα play-off, καλούμε λοιπόν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κάνει την Τούμπα ξανά καζάνι και να σπρώξει την ομάδα στις νίκες όπως αυτός ξέρει καλύτερα απ’ όλους τους άλλους. Να αφήσει στην άκρη τη μιζέρια και την ίντριγκα που του πλασάρουν διάφοροι αλλόθρησκοι, συμπλεγματικοί και ντεμέκ επαναστάτες και να αγκαλιάσει την ομάδα. Στο γήπεδο είναι ο χώρος δράσης μας και εκεί θα τα δώσουμε όλα, καθώς η αλήθεια ποτέ δεν βρέθηκε στα ραδιόφωνα και τις διάφορες φυλλάδες για να βρεθεί τώρα. Τα ψέμματα τελείωσαν. Η εποχή του ανεξάρτητου ΠΑΟΚ ξεκίνησε. Ο λαός όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, πιο αποφασισμένος από ποτέ.


Μετά τιμής, ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Β.Ε Μ. & Fanatics Factory

Η ημέρα της Τρίτης δεν μπορεί παρά να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα επόμενα χρόνια που έρχονται. Μετά από δεκάδες αγώνες, εκατοντάδες υποσχέσεις και χιλιάδες ψέματα ήρθε επιτέλους η στιγμή που ο αγαπημένος μας Π.Α.Ο.Κ., απαλλαγμένος από δεσμεύσεις και αμαρτίες του παρελθόντος, μπορεί να ατενίσει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι και επειδή έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να επικροτούμε τις ενέργειες αυτών που βοηθούν το σύλλογο, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι πραγματοποίησε στο ακέραιο την υπόσχεσή του  και έδιωξε οριστικά από το σύλλογο την απειλή των χρεών, μια απειλή που διατηρούνταν σκόπιμα και επί σειρά ετών  ζωντανή από όλους αυτούς, πολιτικούς και μη, που επιθυμούσαν να διατηρούν τον Π.Α.Ο.Κ. μας έρμαιο των συμφερόντων τους.  Ο τρόπος μάλιστα που ήρθε η λύση, μας ικανοποιεί ακόμα περισσότερο, αφού για ακόμα μια φορά στον Π.Α.Ο.Κ. δεν ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι εδώ, ζωντανός και ισχυρότερος όσο ποτέ! Και αν αυτό κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται ακόμα, να είναι σίγουροι ότι θα το αντιληφθούν σύντομα. Μπροστάρηδες της αναγέννησης του συλλόγου οφείλουμε να είμαστε για ακόμα μια φορά εμείς, ο κόσμος του, η δύναμή του. Δεν λυγίσαμε ποτέ από το 1926 μέχρι σήμερα. Δεν υποχωρήσαμε ποτέ, δεν μικρύναμε στην καρδιά μας του Π.Α.Ο.Κ. ούτε για μια στιγμή, δεν πρόκειται να σας χαριστούμε ούτε τώρα.

Καλούμε τον μεγαλομέτοχο να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές όλων όσων  συμμετέχουν στην παε Π.Α.Ο.Κ. και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να προσβάλουν με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους την ιστορία, τις αξίες και το μεγαλείο του συλλόγου. Τον καλούμε να δώσει τέλος στις επιστροφές καταστροφές που χρόνια ταλαιπωρούν το σύλλογο και διχάζουν τον κόσμο του, τον καλούμε να πλαισιώσει το τμήμα με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. και όλα όσα ο σύλλογος συνεπάγεται, ως όνειρο ζωής  και όχι ως ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης. Σήμερα, μας παραδίνεις Ιβάν Σαββίδη το σύλλογο  ελεύθερο. Σύντομα, θα πρέπει να μας τον παραδώσεις ιδεολογικά και αγωνιστικά εφάμιλλο  της  ιστορίας,  του όπως τον γνωρίσαμε και όπως μας τον παραδώσανε οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας.


Οι Σύνδεσμοι Β.Ε Μ. & Fanatics Factory

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ


ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΆΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ......
ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ....

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΕΣ.....

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΟΝ ΝΕΟ Π.Α.Ο.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.....

ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΛΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ: 1926.GR