Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

"Η δήλωση της εβδομάδας"

 Λέο Μάτος:
 «Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν σαν κορίτσια, κάνουν θέατρο πως δήθεν τραυματίζονται από ένα απλό άγγιγμα ή μία απώθηση. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω θέατρο.» (κλικ) 

Ρετρό ΠΑΟΚ: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2 1972-73Σαράφης (48') και Αποστολίδης (51')
Το πρωτάθλημα της περιόδου 1972-73 ήταν το 14ο που διεξήχθη σε μορφή εθνικής κατηγορίας.Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εκείνη την περίοδο και κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο.Σε μια από αυτές τις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ.Χρειάστηκαμε ένα τρίλεπτο για να πιστοποιήσουμε την ανωτερότητά μας επί της ΑΕΚ.Τα γκόλ πέτυχαν οι Σαράφης (48') και Αποστολίδης (51').Στο 73' σουτ στο δοκάρι είχε ο  Αποστολίδης.


Την χρονιά εκείνη ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 2°ς μετά τον Ολυμπιακό με διαφορά 2 βαθμών.Την περίοδο 1972/73 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας του.Στόν τελικό του κυπέλλου Ελλάδας επικρατήσαμε με 2-1 του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Κούδα να σημειώνει και τα 2 γκολ (3' κ στο 88').Μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν ποτέ από το Ελληνικό πρωτάθλημα εκείνη η χρονιά του ΠΑΟΚ!

Αναζήτηση στο PAOK-26

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Mην πέφτετε,και αν πέσετε να σηκωθείτε, σίγουρα έχετε την δύναμη, μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26