Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

10η Αγ. 6/12/1987 ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός 6-1



ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ: "Κύριοι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό το παραμύθι για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλων των άλλων. Για ποιο κόσμο του Ολυμπιακού μιλάμε όταν υπάρχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Μου τα είπε ο Γιώργος Γεωργίου που ήταν προχθές στις Σέρρες, τα έμαθα και από άλλους Ολυμπιακούς που ήταν στο γήπεδο αυτοί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν
ταίρι σε αυτή την υφήλιο. Μιλάμε δηλαδή για σχιζοφρένια, κάθε ΠΑΟΚτσης πρέπει να έχει και ένα τρελόχαρτο.

Μέσα στη βροχή ξεκίνησαν 15.000 από τη Θεσσαλονίκη και έκαναν κατάληψη στις Σέρρες. Και όχι μόνο παιδάκια 15 χρονών αλλά από 30 και πάνω. Μέσα στο κρύο και το χιονόνερο μπήκαν γυμνοί μέσα στο γήπεδο κρατώντας ένα μπουκάλι ουίσκι από τα πιο φθηνά της αγοράς. Ρωτήστε τον Μπονόβα, τον Αποστολάκη, τον Τόγια, τον Αλεξίου και τους καινούριους που πήγαν στον Ολυμπιακό πως ένοιωσαν όταν βγήκαν από την καταπακτή στο γήπεδο. Που να παίξεις μπάλα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, πάνω από το κεφάλι σου. 

Πήγαινε ο Τόγιας να κάνει αράουτ και του έφευγε η μπάλα από τα χέρια. Έβλεπε κάτι σκατόφατσες σκαρφαλωμένους στα κάγκελα να βγάζουν αφρούς από το στόμα, λες και είχαν επιληψία και του έφευγε του ανθρώπου η ψυχή. Και όταν λέμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν, δεν μιλάμε ότι φωνάζουν 500 και 1000 άτομα. 


Φωνάζει ΟΛΟ το γήπεδο τα ίδια ακριβώς συνθήματα που τα έχουν σημειωμένα σε χαρτάκια στις παλάμες τους. Ρωτήστε και τον Σταύρο τον Κοσκωτά, που ήταν προχτές στις Σέρρες. Ρωτήστε και τους μπράβους του, κάτι δίμετρους 200 κιλά ο καθένας που τους έπιασε ευκοίλια από τον φόβο τους. 

Όταν το σκορ έγινε 5-1 οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες άναψαν κεριά και οι άλλοι μισοί τους αναπτήρες. Αυτοί με τα κεριά φώναζαν τραβηχτά “Εεεεελεος” και οι άλλοι μισοί με τους αναπτήρες απαντούσαν κοφτά με τα μάτια τους πεταμένα έξω “Θάνατος” Έλεος-Θάνατος Έλεος-Θάνατος, μιλάμε ότι το Δαφνί δεν τους δέχεται για εισαγωγή. 

Αυτός ο φουκαράς ο Γούναρης, έκανε τάματα στην Παναγία, στον πάγκο που καθόταν. Τι δεν άκουσε ο Γιάννης προχτές στις Σέρρες. 

Αλλά η πλάκα είναι ότι αυτοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν λογαριάζουν ούτε τη δική τους διοίκηση και κανένα παράγοντα της ομάδας. Τη μια στιγμή φώναζαν στον Κοσκωτα “Μαφία - μαφία σ’ αρέσουνε τα τρία” και αμέσως μετά ξεφώνιζαν τον Σαββίδη “Χάρη Σαββίδη είσαι μεγάλο αρχίδι”. 

Το μαύρο-άσπρο θέλουν να βλέπουν οι άνθρωποι τίποτα άλλο. Για αυτό σας λέω ποιος κόσμος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Να σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι ότι η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του. 

Και πηγαίνετε καμία βόλτα στην Βόρεια Ελλάς. Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αλεξανδρούπολη έχουνε κρεμασμένα κασκόλ και σημαίες του ΠΑΟΚ."