Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 22/5: Π.Α.Ο.Κ. - Αμαζόνες Δράμας 2 - 0 (4ο ντάμπλ 5ο Κύπελλο)



 Πανάξια νταμπλούχες… Μετά το πρωτάθλημα δικό τους και το Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 των Αμαζόνων Δράμας στον τελικό της διοργάνωσης το απόγευμα της Κυριακής (22/5) στο ενωσιακό γήπεδο της Χαλκίδας.Τα κορίτσια του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη ήταν ανώτερα σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και πήραν δίκαια το τρόπαιο σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο.Το σκορ άνοιξε στο 13’ η Ντιμιτρίγεβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ατομική προσπάθεια, ενώ το 0-2 (αφού τυπικά γηπεδούχες ήταν οι Δραμινές) έγραψε στο 82’ με σουτ η Μάρκου.

 Οι ασπρόμαυρες είχαν την κατοχή και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ με κορυφαία ευκαιρία το χαμένο τετ α τετ της Γεωργίου στο 31’, που απέκρουσε σωτήρια η γκολκίπερ των Αμαζόνων Κισούδη.
 Από την πλευρά τους οι ηττημένες με σφιχτή άμυνα επιχείρησαν να κρατήσουν μακριά τις Θεσσαλονικιές από την περιοχή τους, αλλά στην πραγματικότητα απλά κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετικότητα τους μένοντας μέσα στο ματς μέχρι την επίτευξη του δεύτερου τέρματος…
Αυτό ήταν το τέταρτο νταμπλ στην ιστορία της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο μετά από αυτά που προηγήθηκαν το 2002, το 2013 και το 2015.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου- Δημητρίου, Πελεκούδα, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γεωργίου, Μάρκου 91' Ε. Γιάννου), Κακαμπούκη, Παντελιάδου (93' Σακελλάρη), Ντιμιτρίγεβιτς, Μπράμε (78' Δ. Γιάννου).
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: Κισσούδη-Καλαϊτζή, Καραπέτσα (83' Γιαμαλή), Γρηγορίου, Μπιρτόϊου (93' Σωμάδη), Κεραμιδά (65' Μαλισιώρα), Ζήγρα, Κοτσάκη, Φωτιάδου, Μήτκου, Παπαδοπούλου, Κοκοβιάδου. ΠΗΓΗ