ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Ιβάν Σαββίδης:"Στο στρατόπεδο της ΕΠΟ βασιλεύει πλήρης απάθεια"- Μετά τον πρώτο ημιτελικό στις 2 Μαρτίου έγιναν πολλά, που έπρεπε να σας αφήνουν ικανοποιημένο. Νιώθετε δικαίωση που FIFA και Πολιτεία επισημοποίησαν το πρόβλημα διαφθοράς στην ΕΠΟ; Με αυτόν τον τρόπο ανάγκασαν την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε κινήσεις αυτοκάθαρσης. Δεν έχετε διεκδικήσει δημόσια ακριβώς αυτά τα πράγματα εδώ και χρόνια;

Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι δικαιωμένος. Εγινε μια αρχή, δόθηκε μια ώθηση, δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για αλλαγές. Σήμερα περιμένουμε πραγματικές κινήσεις – τις διώξεις από τις πειθαρχικές επιτροπές και από τα πολιτικά δικαστήρια κατά όλων όσων εμπλέκονται σε ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, την αναστολή ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο των παραγόντων, που έχουν λερώσει την υπόληψή τους από τις δραστηριότητές τους, αναμένουμε να βγουν αποφάσεις δίκαιες και σύμφωνες με την κοινή λογική και την ηθική. Τότε ναι, θα μπορέσουμε να πούμε ότι ο αγώνας αυτός έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Ενώ τώρα, παρ’ότι έχουμε συμφωνήσει πια όλοι ότι έχει επιτελεστεί ένα έγκλημα κι ενώ γνωρίζουμε λίγο πολύ τους εγκληματίες, τους δίνουμε χρόνο και δυνατότητες να διαφύγουν από τη δικαιοσύνη.

-Ποιες θεωρείτε ότι είναι οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν;


Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν, έχοντας την ευθύνη για το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα και σ’ολο τον κόσμο, να αφήνεις το ποδόσφαιρο, που υποτίθεται ότι αγαπάς, να κατρακυλά όχι μόνο στις συνειδήσεις των φιλάθλων, αλλά και στην ευρωπαϊκή κατάταξη, να χάνει την υπόληψή του, να γίνεται εθνική ντροπή; Πώς μπορείς και κοιμάσαι ήσυχος όταν στα χέρια σου ψυχορραγεί το μεγαλύτερο καμάρι του ελληνικού αθλητισμού, η Εθνική ομάδα; Πώς μπορείς και κυκλοφορείς στον δρόμο όταν είσαι δακτυλοδειχτούμενος ως μέλος ή εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης; Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, έχοντας δεχτεί κατηγορίες για τέτοια αδικήματα, θα ήταν από τα χαράματα έξω από τις πόρτες δικαστών, παρακαλώντας να δικαστεί άμεσα και να αποδείξει την αθωότητά του! Στο στρατόπεδο της ΕΠΟ βασιλεύει πλήρης απάθεια. Πώς μπορεί να εκληφθεί αυτό; Ως παραδοχή ενοχής; Πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί όσα υποσχέθηκε η Πολιτεία σε συνεργασία με τη FIFA. Αλλιώς δεν βλέπω το λόγο να συμμετέχουμε.

-Έχουν ακουστεί πολλά για τη συμμαχία σας με τους κ.κ. Μελισσανίδη και Αλαφούζο. Θα θέλατε να μας περιγράψετε τις σχέσεις σας;


Δεν μου αρέσει ο όρος «συμμαχία». Θα χρησιμοποιούσα τη λέξη «συμφωνία». Και όχι μόνο με τους δυο που αναφέρετε αλλά και με οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις του στον αγώνα για ένα ποδόσφαιρο δικαιοσύνης και ισονομίας. Και ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Αλαφούζος έχουν δηλώσει ότι μοιράζονται τις απόψεις μου στα προβλήματα που υπάρχουν. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι συμφωνούμε σε όλες τις παραμέτρους ή ότι πάψαμε να είμαστε αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους. Αν για κάποιο λόγο αντιληφθούμε ότι αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται, ή ότι γίνονται προσπάθειες κάποιος να καρπωθεί οφέλη για την ομάδα του, θα πάψει να υφίσταται. Οι σχέσεις μας είναι καθαρές και ανεξάρτητες. Έτσι ή αλλιώς πάντα θα συνεργάζομαι με οποιονδήποτε συμφωνεί μαζί μου σε επίπεδο αρχών για ένα καθαρό ποδόσφαιρο.

Συνέντευξη Ιβάν Σαββίδη στο περιοδικό του ΠΑΟΚ «Toumba Magazine»