Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Συμφωνούμε και συμπαραστεκόμαστε στις θέσεις των 12"



Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις θέσεις της κίνησης των 12 ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί τις ίδιες θέσεις όπως πάγια έχουν εκφραστεί εδώ και μήνες και όσον αφορά τις προτάσεις των 12 ομάδων συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε απόλυτη συμφωνία. Συμφωνούμε και συμπαραστεκόμαστε στις θέσεις τους, οι οποίες άλλωστε συνδημιουργήθηκαν από διάλογο και
ανταλλαγή απόψεων και κινούνται προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης και της ανάπτυξης συνολικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στόχος που στρατηγικά έχει τεθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο, θα ήταν ορθό και χρήσιμο για το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου το μερίδιο της ανακατανομής να επενδυθεί στις υποδομές και στην ανάπτυξη των ακαδημιών.

Η θέση μας για τη διαιτησία είναι ταυτόσημη με τους 12 και επιθυμούμε γρήγορες θεσμικές αλλαγές που θα επαναφέρουν την αξιοπιστία στο χώρο του ποδοσφαίρου και μεταξύ αυτών η αύξηση της ανταγωνιστικότητας, η οποία και ενισχύει την αξιοπιστία.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις θέσεις της κίνησης των 12 ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:
13.06.2016

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί τις ίδιες θέσεις όπως πάγια έχουν εκφραστεί εδώ και μήνες και όσον αφορά τις προτάσεις των 12 ομάδων συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε απόλυτη συμφωνία. Συμφωνούμε και συμπαραστεκόμαστε στις θέσεις τους, οι οποίες άλλωστε συνδημιουργήθηκαν από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων και κινούνται προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης και της ανάπτυξης συνολικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στόχος που στρατηγικά έχει τεθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Ωστόσο, θα ήταν ορθό και χρήσιμο για το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου το μερίδιο της ανακατανομής να επενδυθεί στις υποδομές και στην ανάπτυξη των ακαδημιών.

Η θέση μας για τη διαιτησία είναι ταυτόσημη με τους 12 και επιθυμούμε γρήγορες θεσμικές αλλαγές που θα επαναφέρουν την αξιοπιστία στο χώρο του ποδοσφαίρου και μεταξύ αυτών η αύξηση της ανταγωνιστικότητας, η οποία και ενισχύει την αξιοπιστία.ΠΗΓΗ